Logo
Print this page

OSAM MEDALJA RVAČIMA MLADOSTI U SRBIJI I HRVATSKOJ Featured

 

Prezident kup stoje sleva Pavlovic Krstivojevic Radovanovic AndricNa  tri turnira  nastupili su rvači valjevske Mladosti drugog vikenda u junu, u Beogradu Sremskoj Kamenici I u Zagrebu. Osvojili su osam medalja,a najuspešniji je bio Uroš Kojić, prvi u Zagrebu, i Bojan Andrić osvajač dve  medalje u Zagrebu i u Beogradu.

Na međunarodnom turniru za pionire "Herkul open" u Zagrebu u konkurenciji preko 200 takmičara iz 6 zemalja Uroš Kojić je bio prvi u svojoj kategoriji, dok su Bojan Andrić i Ognjen Pešić osvojili treća mesta.

Herkul open stoje sleva Arsenijevic Pesic Andric KojicNa "Trofeju Zmaja" u Sremskoj Kamenici u konkurenciji 100 takmičara iz devet klubova druga mesta u svojim kategorijama osvojili su junior Strahinja Đermanović koji je nastupio u težoj kategoriji (-97kg), kadet David Petrović (-55kg) i stariji pionir Mihailo Marković (-60kg).Trofej Zmaja stoje sleva Jovanovic Djermanovic Petrovic MarkovicIzuzetno uspešan vikend završen je u nedelju osvajanjem dve bronze na međunarodnom turniru pionira “Prezident kup” u Beogradu. U konkurenciji 250 takmičara iz 14 zemalja, bronzane medalje u svojim kategorijama osvojili su Bojan Andrić i Luka Pavlović, dok su bez medalja uprkos dobrim borbama ostali Filip Krstivojević i Dimitrije Radovanović.

Valjevske rvače u sobotu   očekuje  poslednje državno prvenstvo u ovom delu sezone, u Senti za mlađe pionire u slobodnom stilu.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.