Logo
Print this page

REKORDAN BROJ PLIVAČA I DOMINACIJA VALISA U PETNICI Featured

VALIS ZASTAVAPobednik 21. "Petnica kupa"  sa rekordnim brojem učesnika,  26 klubova sa 484 plivača je domaćin, Plivački klub "Valis".

U SRC Petnica Valjevo je predstavilo 68 plivača u  svim uzrasnim kategorijama.
U ekipnom plasmanu Valis je bio najbolji, drugoplasirani klub je PK "Obilić" iz Beograda, a na treće mesto se plasirao plivački klub 11. April. Najbolja tri kluba su nagrađena peharima.

Najbolja plivačica bila Tijana Todorčević iz "Valisa",a  Ivan  Stanojević iz PK TEK je najuspšeniji plivač.
Osvajači zlatnih odličja u svojim disciplinama i katagorijama za PK "Valis" su bili: Tijana Todorčević, Anja  Radojević, Milica Ristić Jana Tomašević. Aleksandar Kovačević, Ognjen  Dašković Ognjen, Simon Stefanović, Vukašin Radovanović,  i ženska štafeta u sastavu: Ristić, Jevtić, Radojević i Todorčević.
Do srebrne medalje su stigli: Ognjen   Petronijević, Marija Jevtić, Teodora Perišić , a do  bronzi: Matija Krstić, Jana Tomašević, Ognjen  Dašković, Jovana Tešić Jovana i Aleksa Mitrović.
"Ovogodišnji" Petnica kup "će ostati upamćen po najbrojnijem učešću plivača i klubova. Zadovoljni smo konkurencijom i isplivana rezultatima. Naši plivači su pored osvajanja medalja i dobrih plasmana u većoj meri popravili svoja najbolja vremena što nam je pokazatelj uspona forme za predstojeća takmičenja. Opšti utisak svih učesnika je da je priprema i realizacija takmičenja bila na najvišem nivou. Zahvaljujemo se na pomoći gradskoj upravi, ljudima u UFK "Valis", sponzorima i našim članovima na nesebičnoj pomoći da realizujemo ovako veliko takmičenje. ", poruka je sportskog direktora PK Valis Vladimira  Boškovića

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.