Logo
Print this page

NIKA ŠAMPION, GALA I TARA VICEŠAMPIONKE NA HRONOMETRU Featured

NIKA 1 ERDEVIK

Članica Biciklističkog kluba Boba poletarka  Nika Ratković(u sredini na slici) je nova šampionka Srbije u vožnji hronometra. Mlađa kadetkinja Gala Ratković(13) i poletarka Tara Lučić((levo na slici) su na šampionatu u Erdeviku  stigle do srebrnih odličja. U nedelju sledi državno prvenstvo u drumskoj vožnji na stazi Beranovac kod Kraljeva.

Na državnom prvenstvu, vožnja hronometra u Erdeviku tri Valjevke su stigle  do odličja, za razliku od drugih takmičara BK Boba.

Mlađa kadetkinja Gala Ratković(levo na slici) je bila druga u trci na hronometar, iza rivalke iz Šida.

GALA SID 2"Kiks" prošlogodišnje šampionke ispravila je mlađa od tri sestre Ratković, Nika(9) nova šampionka Srbije u konkurenciji poletarki. Najmlađa Tara Čulić(8,5) je u istoj konkurenciji sjajno vozila i osvojila srebrnu medalju.

Novi ispit i priliku za dokazivanje kvartet  Ratkovića, sestara Gala, Nika, Zoja, i brat Milorad, te Tara Čulić i ostali iz ekipe BK Boba imaće sutra, Na autodromu Beranovac  najbolji biciklisti vozće i trku  za titulu prvaka u drumskoj vožnji.

Veljko Stojnic (19), vozač S tima iz Sombora je imao najbolje vreme na voznji hronometra prvog dana Drzavnog prvenstva u Erdeviku. 37:49,22. Drgi je bio e Ognjen Ilić, vozaćc tima Vonbefinden iz Graca – 39:00,50, a treći Andrej Galović iz Partizana (40:19,53)

 

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.