Logo
Print this page

BORA RADOJIČIĆ OD VEČERAS PREDSEDNIK FK KRUŠIK BUDUĆNOST Featured

radojičić rajevac

Diplomirani ekonomista, uspešni privrednik i menadžer  Borisav Bora Radojičić(desno na slici) je novi  predsednik FK Krušik -Budućnost.

Elegantno i šarmantno, lepršavo i uz usmehe prisutnih, Milan Milinović "finansijski mag" nikad veća štetočina u svetu fudbala, ove petrovdanske večeri  u najavi je postao je konačno fudbalska prošlost Valjeva.

Ako je Hrvatska mogla da sruši nadmene  Engelsku u Moskvi, za novo "čudo" i finale SP sa Francuzima na Mundijalu u Moskvi, ne čudi što je u MALOM VALJEVU, po bonaci konačno posle šest " godina "pao" bahati nesmenjivi fudbalski diletant i luzer.

Odluka decenije za valjevski fudbal  doneta je jednoglasno na redovnoj izbornoj Skupštini kluba danas, održanoj u sali  nekad  restorana, iza zapadne tribine stadiona Krušik.

U već viđenom koloritu SVIH obesmislilaca što  fudbal nosi,  bez anestezije, uz čak i pohvale Milinoviću, za vođenje knjigovodstva, napravljen je dugo očekivani  hiruški rez.

"Tumor"  VALJEVSKOG FUDBALA je odstranjen, ali medicina kaže, lako se vraća!

 

!

Novi predsednik,  Bora Radojičić, godinama u senci štetočine, dobio je šansu veka, a i podršku grada, što je svojim prisustvom potvrdio posle neočekivane posete Domu zdravlja, i gradonačelnik dr Boba Gvozdenović.

Kako stvari stoje sa Radojičićem biće nove posvećenosti, stvaralačke i pozitivne energije.

Stručno i odgovorno okupljanjem  svog tima, najveće ime je dans   najuspešniji Valjevac, privredenik Aleksandar Rajevac, direktor Valjevske pivare, Radojčić ima šansu da  "zategne" sve konce u klubu ujedini sve, da eleminiše bahatost, i osionost. Strategija ostvarenja uspeha svih selekcija, kao jedinog načina da se publika vrati na tribine, i Valjevo fudbalski krene ka eliti, je prioritet.

Neće mu biti lako da već u prvom koraku vrati valjevski fudbal na mapu Srbije.

Ključ uspeha je  školovanje i poštovanje  valjevske dece, spartanski rad,  disciplina, najkvalitetniji stručan i  pedagoški rad. Valja konačno sprečiti dalji odliv dece na putu lične afirmacije,  u manje sredine i u Beograd.

Istovremeno i ekspresno se mora nastaviti AKCIJE  eleminacije škartova, i podguznih muva, Podrška Grada Valjeva i  HK Krušik na svim nivoima je ključ uspeha u fudbalskoj  Srbiji, sa sličnom dijagnozom onoj valjevskoj.

Petrovdansko predveče 2018, uoči paljenja lila  pred kišu donelo je  novu nadu i šansu  valjevskom sportu, i fudbalu. Valja zasukati rukave i krenuti u neizvesnu budćnost. Valjevski fudbal je godinama devastiran, i valja ga za početak vratiti na pozitivnu nulu !

Srećno i uspešno da bude Bori Radojičiću i svim hrabrim i sposobnim ljudima spremni  da pokušaju  nemoguću misiju istrajnim radom da  pretvore u renesansu fudbala u gradu na Kolubari.

Osim ako ovo nije samo nova u nizu prevara što nas plave poput vodene stihije 14.maja 2014. I da se zna ko slaže 10 puta, I DOBIIJE ŠANSU 11 PUT da te prevari. nije kriv. Krivac je onaj koji mu je daje šansu  za novi ZAJEB!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.