Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NOLU SE SMEŠI 14-i GS, A VALJEVSKIM CENTRIMA TROŠKA PRIVATIZACIJA Featured

orloviNovak Đoković je u četvrtfinalu US Opena pobedio  "ubicu" Federera Australijanca Džona Milmana  bez izgubljenog seta (6:3, 6:4, 6:4) . Đoković će 11. godinu zaredom igrati polufinale u Njujorku. Sledi okt[aj sa Keij Nišikorijem. Nedeljno finale na poslednjem GS sezone sa Nadalom se već nazire.

noleee1

Dok Đoković na svoj način i o svom trošku ide ka već viđenom i povratku na svetski tron, u zemlji čuda, ponos medija, Zvezda-Srbija nije više  centar  sveta, već galaksije. Ako može Zvezda u fudbalu da hara planetom, verovatno sa legijom top igrača i Evroligom u košarci, može se u Gradu Valjevu stati na put sportskim parazitima i štetočinama, povlašćenIm da nemilice troše narodni novac, sa efektom: "Nema para- nema rezultata"

Za svaki pa i ovaj problem Valjevki i Valjevaca rešenje postoji !

Ako su u kvartu "Oslobodioci Valjeva" digli glas protiv bolesnog  idiota što bi da uskrati deci pravo da se igraju na zelenoj površni  između nekoliko zgrada, i za sada samo najavi dobili rat za svoju decu. Po istom prinicipu, glavom i olovkom, valja se boriti za svu decu grada Valjeva.1k2 gradjani

Valjevska fudbalska deca, omladinci kadeti u najvišem rangu takmičenja, i svi drugi, od pionira do juniora, pa i oni malo stariji-seniori, iz FK K-2, Tešnjara, Brđanca, Jadra, iz bukovičke Iskre, Dračića, Novog Naselja, Popučaka, Kamenice,Bredzovice,Prićevića.... i naravno Divaca i svih drugih sredina gde se fudbal igra, moraju dobiti svoje mesto pod Suncem.

Dobiće ga onog trenutka kada  "nedodirljivi"  fudbalski Centar troška bude prodat i privatizovan.

Svojim glasom Valjevke i Valjevci, jedino uz pomoć države, mogu primorati vlast da privatizuju ne samo dva najveća Centra troška u fudbalu i u košarci već i svaki drugu ptetoćinu što bi da krčmi nikad zarađeno, a za uzvrat da ponudi prazne priče i duplo golo.

Bolje obavešteni kažu da "partizanska" akcija sledi već  od 15.septembra.

Simbolično na dan kada su krasnaormejci i partizani Šeste ličke  oslobodili Valjevo od Nemaca, i očistili  grad od domaćih izdajnika.

Za ovaj 15.septembar oružje će biti samo hladna glava i olovka.

Potpisom, svojim imenom i prezimenom svaki Valjevac i Valjevka koji to žele izjasniće se da li su za privatizaciju svih sportskih Centara troška, sposobnih isključivo da potroše samo tuđe i nikada zarađeno.

Dosta je bilo vređanja ljudske inteligencije i dostojanstva građana.

A do tada valja reći da oni što nisu ni prići milionerima pobeđuju i donose osmeh na lica, svima što ih vole.

Bez premca po rezulatima u minuloj sezoni su odbojkaši grada debitanti u Superligi. Pripremaju se za sezonu svih sezona, a imaju na raspolaganju samo četiri puta manje sredstava od dva najveća Centra troška.

Odbojkašice Valjeva se pripremaju na "svoj način" za novu sezonu izazova i borbe za goli život.

Prekršteni OK 014 u Srbijanku plovi punim jedrima ka društvu "milionera". Na terenu već potvrrđuje visoke apetite. Osvojen je turnir u Baru, Nije mala stvar pobediti prvaka Crne Gore Baranke, takođe odličan sastav iz Budve, i hrvatski Marina Kaštel.

Plivaći  Valisa su se vratili iz Ćuprije sa zlatom i srebrom Maše Radojević. Srebro je doneo i Mihailo Ilić, a Teodora Ilić bronzu, dok je Luka Erić bio 4, a Ilija Kovačević peti.

masa cuprija 1Planinari Magleša u čast jubileja 70 godina postojanja društva su se popeli na planinu Mučan(1534m) kod Ivanjice.

Skoro dve decenije najveći potrošač narodnih para KK Metalac u fazi nazor pravljenja tima u išćekivanju da mvp KLs ostane ili ode.

Ambcije su put  preko bare u Razvojnu ligu. Obećanja i slatkorečivih naajava je najviše. Vratio se prof dr. član UO, koji nije ni kako tvrdi odlazio iz kliuba. U  stilu mioničkog fiudbalskog "bosa" baži parola:"Biće para biće kopačaka". Stižu sponzori, igrači....ma ABA-1 je na dlanu. Med  i mleko nisu stigli, ali je već viđena nova tužba, u  prezaduženom  klubu. Kada nema  drugog načina samo sudskim putem se da naplatiti  pojedeno na "Platanima".

Vasić  i Francuz Đuković su dogovoreni, a prelazni rok traje, Odigrana je i prva utakmica sa La Basketom iz Lazarevca(112:83). Na startu KLS 6,oktobra ide se Tamišu u Pančevo.

U svetu fudbala  K-2 je ispratio "petardom"rivala, Brđanac je slavio u Peckoj, a ostali su uzeli po bod ili se ugledali na FK "prošlost" i izgubili sva tri boda.

Milioneri što ruže ime lidera srpske vojne industrije su ponovo "ugašeni". POsle Ubljana počistuli su ih i Smederevci.

Od devet su osvojili jedan bod, pa će pobedi li Mokra Gora u subotu u Valjevu, tražiti novog trenera, jer ovaj što razjuri valjevsku decu, i dovede tal-tatine sinove, će zbrisati, da ga niko i ne tera. Ključni korak privatizacija se bliži. Biće to konačno veliko čišćenje parazita.  Moguća su dva scenarija. Prvi je put  miševa. Da se  zavuku u rupe da ih niko više ne pronađe.

Možda se o "otvore" pa krenu   stopama Silvija Berluskonija.

Posle 32. godine  Berluskoni je postao vlasnik novog kluba. Kontroverzni političar, poznat po tome što je od Milana stvorio drugi najtrofejniji klub evropskog fudbala sijia najvernijim saradnikom Adriajnom Galijanijem je na korak da kupi italijanskog trećeligaša Moncu, posle prošlopodišnje prodaje Milana kineskim investitorima-

Monca je klub iz istoimenog gradića poznatog po trci Formule 1, a u njoj je rođen Galijani, dok Berluskoni živi u obližnjem Arkoreu. Monca nikada nije igrala u Seriji A. Tandem Berlsukoni -Galijani doneo je Milanu pet titula evropskog prvaka.

Aktuelni čelnik fudbalskog Centra troška, je obeležio svoje radove đavolskom šesticom. Rado da bude i dalje tamo gde mu nikada nije bilo mesto. Sa političarima može, ali sa narodom neće moći. Privatizacija je zračak svetlosti i nade da se iz beznađa može u nešto bolje. Valja pokušati.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas