Logo
Print this page

PENZIONERI KROZ SPORT I DRUŽENJE ZA DUGOVEČNOST I LJUDSKU RADOST Featured

01oi penz svi

Mini Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg doba Kolubarskog okruga Valjevo 2018 u organizuje penzionerskog Pokreta treće doba,a pod pokroviteljstvom Grada Valjeva okupila je 100 -tinak aktera. Dominarale su ekipe iz Valjeva, a nisu izostali odvažni penzioneri sportisti, i iz drugih opština valjevskog kraja.

Manifestacija je svečano otvorena u mladosti "oplimpjaca" ispred Doma omladine, a sada novog imena Centar za kulturu.1oi penz1

1oi penz grupa

1oi penz pevac

1oi penz vojna

U eks Partizanu" sad sa novim imenom Centar"„Sport za sve Valjevo“ u biti devastiranom prostoru održna su takmičenja u malom fdubalu, košarci, pikadu. Šah se igrao u Domu  VŠK-a i  a strelci gađali u streljačkom klubu Valjevo. Štafetno trčanje je održano na otvorenom, na keju Kolubare.
Pobednici mimi Olmpijskih igara su svi akteri, odvažni da i dalje budu sportski aktivni, korisni po sebe, druželjubivi, i radosni.

Nastupili su  "momci i devojke" iz Pokreta treće doba Valjeva, Ub i Lajkovac. iz Udruženja penzionera opština Ub, Lajkovac, Mionica, Ljig i Osečina, zatim iz strukovna Udruženja penzionera Policijske Uprave, Vojske Srbija, Pošte, Krušika, Gradskog udruženje invalida grada Valjeva, i Planinarska udruženja „Magleš“ i „Povlen“.
Najbolji medjui najboljima će nakog regionalnog takmičenja biti akteri  XI Olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba – Vrnjačka Banja 2018.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.