Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SKANDAL I NEVIĐENA PRLJAVŠTINA KOD KRSTA Featured

lopov nikola tKad pojedinac umisli da je iznad fdubala, u valjevskom iznad trenutno ugašenog FK Budućnost - Stare dame iz parka Pećina, jasno gde mu je mesto i šta ga čeka.

U proteklih pet sezona svedoci smo silovanja, ruženja i ponižavanja valjevskog fudbala. Od  14.jula 2014, stadion u parku Pećina izopšten jer je  FK"Budućnost" ugašen , a 8. septembra na donjem ušću desio se nikada viđen skandal. Skandaloznom odlukom i  neviđenom prljavštinpm  ružnijom  od svake krađe, fudbal je ponovo urnisan. Voljom pojeidnca videli smo  neljudskost i nepoštovanja ljudskog dostojanstva i naravno fer pleja.

Gosti iz Zubinog Potoka su  stoički podneli zlo pojedinca. Za utehu valja istaći, da milion puta više fudbal u Valjevu uništava štetočina i parazit kakvog majka rađa jednom u veku.

Pojedinac šest godina stavlja se iznad fudbala!?

Dokazuje bezuspešno  u suštini koliko je  mali i nebitan, i da će kao takav vrlo brzo biti samo ružna prošlost fudbala.

Nikola Todorović iz Loznice"žuto zlo" je zaustavio napad Mokre  Gore za gol i pobedu. Odbrana domaćina je bila matirana, i kad je trebalo postići taj ljudski izrod se setio da je istekao  poslednji sekund nadoknade od 4 minuta izgubljenog vremena.

Mokra Gora je ostala bez tri boda, i mesta   u samom vrhu tabele u Srpkoj ligi Zapad sa 8 bodova. Čašćen je  domaćin FK BK 2014 bodom, ukupno drugim iz do sada 4 odigrane utakmice u Trećoj ligi grupa Zapad, mestom tamo gde mu je po igri i mesto na dnu tabele.

Skandalu je prdhodio poslednji atak na gol rivala u   zaustavnom vremenu. Valjevski tim se preselio u i šesnaesterac kako bi posle skraćenog kornera pronašao kako zna i ume lopti put do mreže.

Poslednji  ćorak kao i svi predhodni, jedini gol FK BK 2014 je postigao Janković iz prekida,  dok su gosti to učinili posle nekoliko dobrih šansi i izgrađene akcije, doneo je kontru za "mrtvu ansu" napadaču Mokre Gore,  veštom da  izbegne  očajanički start posldnjeg igrača odbrane domaćina i samo  nemoćnog golmana Mitra Pejovića. Gol za pobedu je sprečio đavo sa pištaljkom u ruci na već pomenuti đavolskim zvuždukom sekund dva pre egzekucije.

Skandal nikada viđen u Valjevu je izazvao revolt ono malo časnih ljubitelja fudbala, i šokiranih gostiju.

Hoće li delegat-posmatrač imati muda da se suoči sa istinom i saopšti je nadležnima u FS RZS biće poznato za koji dan.

Ali kako stvari stoje đavo sa pištaljkom u ruci će "preživeti" kao što to uspeva evo punh šest gofina najvećem krivcu za  zlo i pošast što urnišu valjevski fudbal.

Šta još treba da se desi da zgubidan sa svojom svitom podguznih  muva i naravno trenerom, kako je samo pod salvom psovki zbrisao u svlačionicu trebalo je videtii, nestane iz valjevskog fudbala, pitanje je za valjevsku vlast. Gradonačelnika Valjeva i predsednika opštine Ub, najvećih podržitelja neznalice, zgubidana i uništitelja od kako se fudbal igra na ovim prostorima.

Zlotvori   i uništitelji marš bre više iz valjevskog fudbala!!!

Iznad fudbala i valjevske Stare dame nije niko nikada mogao biti, niti će to moći!

Jasno li ti je Milane Milinoviću!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas