Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ITAKA ŠAMPION SRBIJE "SVECI" ISPALI Featured

 

1itaka 2018 1Na upravo završenom ekiponom  šampionatu Srbije titulom se okitio ŠK Itaka iz Beograda, u poslednjem 11. kolu večeras bolji za nijansu od nekada šampiona, a u narednoj sezoni drugoligaša VŠK Sveti Nikolaj 3,5:2,5.

Privatni klub Vlade Damjanovića sa tri velemajstora Aleksandom Inđićem Inđićem, Dimitrijem Svetuškinom i Bojanom Vučkovićem, internacionalnim majstorima Velimirom Ivićem, i Gojkom Vučinićem i FM Vladimirom Damjanovićem sa osam pobeda, dva nerešena ishoda, i jednim porazom, osvojio je 26 meč poena kao i drugoplasirani Spartak iz Subotice. Presudila pobeda Beograđana protiv Subotičana(4:2) i 5,5 više osvojenih poena. Treća je Jelica iz Goračića. Tri provoplasirane ekipe nagrađene su medalja i peharima.

1sah va 18

Novčane nagrade najboljima su i dalje tabu tema za "okamenjeno" i nedodiriljivo rukovodstvo saveza,  smenjeno, pa u sudskom sporu dva puta "poraženo". Ipak  poslednjom presudom je oslobođeno odgovornosti. Baš zahvaljujući "ćudnoj" politici ŠSS najbolji srpski šahisti neće učestvovati na predstojećoj Olimpijadi  u Rumuniji, već "dečji vrtić"

Tragičari šampionata su eks šampioni države valjevski "Sveci". Pobeda Porazi od VŠK 2005, i Sloge i Kraljeva su ih odveli u Drugu ligu, i pored tri pobede i dva remija, za sveukupnih 1 meč bodova i 33 poena). Kraljevčani baš zahvaljujući toj  pobedi sačuvali prvoligapki status. Za VŠK su igrali pored VM Jurija Kuzubova i Danila Milaniovića, IM Petar Benković,  Goran Arsović, MIlan Božić(kapitenI i FIDE Majstor Nenad Popović.

Zanimljivo je da su večeras oba Valjevca Božić i Popović  pobedili  rivale  iz Itake, dok su šampioni na  prve četiri table  osvojili čak 3,5 poena.Samo je pobeda je VŠK Sveti Nikolaj donosila opstanak. Sledeće godine u Drugoj ligi će igrati:Krajina(bez ijednog osvojenog meč boda ) Metalac (GM)pobedio samo "krajišnike" i   VŠK Sveti Nikolaj

Tragičari šampionata su eks šampioni države valjevski "Sveci". Porazi od VŠK 2005, i Sloge i Kraljeva su ih odveli u Drugu ligu, i pored tri pobede i dva remija, za sveukupnih 1 meč bodova i 33 poena). Kraljevčani baš zahvaljujući toj  pobedi sačuvali prvoligapki status. ZA VŠK su igrali pored VM Jurija Kuzubova i Danila Milanovića, IM Petar Benković,  Goran Arsović, MIlan Božić(kapitenI i FIDE Majstor Nenad Popović. Zanimljivo je da su večeras su oba Valjevca Božić i Popović  pobedili  rivale  iz Itake, uspešniji na prve četiri table(osvojili 3,5 poena).1sveci bok i popDebitant VŠK 2005 sa Valjevcima ali samo sa kibicerima u ekipi Ilićem  Živkovićem je završio na 5. mestu sa 6 pobeda, dve remija  i tri poraza. 1sveci itaka

Za VŠK 2005 je igralo pet velemajstora( jedan stranac ) i 1 internacionalni majstor, a isti broj GM imao je još samo  eks šampion Sloven iz Rume.1ilici

Sledeće godine u Drugoj ligi će igrati:Krajina nije osvojila ni jedan meč bod, Metalac (GM) pobedio samo Krajšnike i  VŠK Sveti Nikolaj osvojio 11 meč bodova, i 33 poena.

Šampionat je igran u Grand hotelu, a obeležile su brojne manjkavosti, najveći problem i promalo bizaran je bio nedostatak  interneta u hotelu Narcis!?

     
               
               
               
               
               
               
               
               
               
     

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas