Logo
Print this page

METALAC DANAS VODI BESPLATNO NAVIJAČE U BEOGRAD NA "KRSTAŠE" Featured

 

 

1BKM L RING SVI Nestvarno zvuči ali je istina, BK Metalac uz podršku prijatelja kluba  organizuje BESPLATAN odlazak navijača u Beograd narednog četvrtka. Pohod ka tituli se nastavlja posle ubedljivog trijumfa na startu Bokserske lige Srbije u derbiju sa Loznicom 12:4. Danas je  novi i još veći derbi, sa Radničkim u Beogradu.

Put Beograda na meč sa "krstašima" na Crvenom Krstu organizovano će krenuti i navijači   autobusima. Polazak je DANAS u 15,45 sa parkinga kod NIS-ove pumpe kod Stare zelene pijace.

Odlazak  na spektakl u Beograd i ulaz na meč su besplatni !

Agilna uprava valjevskog Metalca uz pomoć prijatelja i prevoznika Evropabus obezbedila je organizovani odlazak sa dva autobusa za navijače.

"Interesovanje za odlazak na derbi sa Radničkim je neverovatno" kaže prvi čovek Metalca Đorđe Milanović.

Očekuje se spektakl u Beogradu. Metalac stiže u prestonicu sa Damjanom Grmušom prošle nedelje osvajačem Zlatnog gonga u Skoplju.

damjan grnušaGrnuša, Ajetović, Stanković, Milovac, najmladji lavovi Janjić, Gavrilović, Stanojević, Marković... kao i mi imaju  samo jedan cilj, ističe Milanović.1BKM L 12 4SVI"Želimo da Gradu Valjevu, Valjevkama i Valjevcima podarimo titulu ekipnog šampiona države. Pokušaćemo na taj način da ispravimo brojne napravde nanete tokom duge i časne istorije našeg kluba".

Prepoznali ste da su navijači pored sjajne ekipa očigledno najveća snaga i podrška na putu do titule.

"Uverili smo se na premijeri koliko  momcima znači podrška sa tribina. Kao nekada kada se boksovalo na Tašmajadanu sa Partizanom, Zvezdom i Radničkim, a Beogradom grmeo poklič i pesma Valjevaca, tako i mi  obnavljamo lepu tradiciju naših očeva i deda. Svi ćemo zajednički pokušati večeras u 19 sati na Crvenom Krstu da ispišemo novu zlatnu stranicu u istoriji Metalca", nema dilemu predsednik kluba Đorđe Milanović, kadar da i na ovaj način sa odabranim saradnicima, organizuje "navijački pohod" i u prestonici nastavi pohod ka tituli- Dva puta je Metalac uskraćen za šampionski lovor u  nekada  najpopularnijem sportu pored neprikosnovenog fudbala u Jugoslaviji. Sada sa mladim snagama ponovo probuđenom  u  Srbiji je krenuo u novi pohod.

Organizovani BESPLATNI polazak navijača za Beograd je DANAS u 15,45 sa parkinga pored parka kod Jugopetrolove( sada NIS) benzinske pumpe, kod stare Zelene pijace.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.