Logo
Print this page

U ODBOJCI I SNEGA I SUNCA Featured

1OK VA SR BU sportu sa najviše klubova valjevskog kraja, odbojci, četiri igraju Super ligu, a tri Prvu ligu, u centru pažnje su Lajkovčanke u pohodu na titulu šampiona države. Vredan pažnje  je  i trijumf odbojkaša Spartaka iz Ljiga u Subotici 3:1. Sve ostalo je u sferi očekivanog.

  Lajkovački sastav je posle Crvene zvezde u Beogradu pobedio večeras Klek 3:0 i sa 8 pobeda i jednim porazom je lider u nacionalnom šampionatu.zelja lajkovac

Ub je stigao do treće pobede u Super ligi. Na Ubu je posle drame pobeđen pančevački Dinamo 3:2 u taj breku(16:14).

Odbojkaši OK VA 014 Bauwesen su uživali u meču sa  Vojvodinom u Novom Sadu, ali su samo bili u prilici da dobiju prvi set.

Naredna dva gostovanja u Staroj Pazovi( Jedinstvo stiglo do 4. pobede u Novom Pazaru) i Ljigu kao i meč sa Partizanom u Valjevu  odrediće, ostaju li   posle 4 dosadašnja trijumfa  u "gornjem" domu ili će u plej aut,  i u borbu za opstanak.

Ljiški Spartak je nastavio da "vasksrsava". Ljižani su savladali imenjaka u Subotici 3:1, a sva četiri seta su završena na razliku. Spartak  sada ima 3 pobede, kao Subotičani.

U Prvoj ligi očekivano  Srbijanka 014 lako stigla do šeste pobede i na korak je do lidera Beograda, poraženog od Rode 0:3.1OK SRB VA 014 SVI 18 11 18

OK Valjevo sa svojim vrtićem će se boriti za spas, a jedan trujumf ne obećava opstanak.1OK VA 18 18 18

Ljiški Spartak nije osvojio set u Vranju, ali tri pobede u proteklh 9 kola im za sada donose mesto iznad crte.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.