Logo
Print this page

PRIJEM KOD GRADONAČELNIKA ZA ŽRK METALAC 2015 Featured

1 RK M 2015 BOBAPovodom osvojenog Kupa Centralne Srbije i plasmana u četvrfinale nacionalnog Kup takmičenja za rukometašice, stručni štab i  rukovodstvo trećeligaša ŽRK Metalac 2015. gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović  je organizovao svečani prijem u Gradskoj kući.

Odlazeći predsednik Novka Savić, živa legenda valjevskog sporta i rukometa, svojim imenom i  autoritetom je uspevala da obezbedi pored mininmalne pomoći grada, značajan deo sredstava preko potreban za egzistenciju kluba, se obratila domaćinu.1 RK ME 2015 NOVKA S

Novka Savić se zahvalila  na posebnoj podršci i prepoznavanju uloge ženskog sporta, pa samim ti i značajnoj podršci klubu što od skora stiže od  Grada klubu, i najavila povlaćenje odnosno, Izbornu Skupštinu u januaru 2019.

Gradonačelnik dr Gvozdenović je čestitao rukometašicima na osvojenom trofeju i najavio nove akcije i podršku ženskom rukometu, sada samo u Trećoj ligi. ali  ponovo na putu stare slave i novih uspeha.

1 RK 2015 BOBA 0

1RK 2015 TRIO

1RK M 2015 KACA DJ

Mediji u tretmanu pojedinih sportskih kolektiva selektivno su pozvani da isprate događaj, mada je možda reč samo o slučajnom propustu.

Valja samo primetiti da OK VA 014 Bauwesen još uvek čeka poziv na prijem kod gradonačelnika, iako je od istorijskog uspeha i plasmana u Super ligu, što je  najveći uspeh valjevskog sporta u 2018, prošlo više od pola godine.

Gradonačelnik je nedavno na poziv predsednika BSS Nenada Borovčanina  i valjevskog prvoligaša Đorđa Milanovića nedavno bio na otvaranju sezone u boksu i derbiju Metalac-Loznica.

Na licu mesta se uverio da Valjevo u boksu ima respektabilan tim, kadar da postane što niko do sad nije u valjevskom svetu sporta, šampion države!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.