Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TEO SE 2019. VRAĆA U EVROPU Featured

teoFoto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Valjevac i kapiten srpske reprezentacije Miloš Teodosić je potvrdio da će na kraju sezone napustiti Los Anđeles Kliperse i krenuti nazad put Evrope.

Teodosić ove sezone nema zavidnu minutažu kod trenera Doka Riversa, često je samo posmatrač. Teo uveliko razmišlja o povratku na kraju isteka ugovora sa Klipersima.

"Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video kako to izgleda... Više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo", rekao je Teodosić za "Glas Amerike".

Teodosić smatra i da Boban Marjanović zaslužuje veću ulogu u timu.

"Bobi je imao sjajnih partija ove godine i mislim da zaslužuje da bude u rotaciji i da treba sigurno da dobija više minuta u Klipersima. Mislim da će dobijati više šansi, ali sezona je tek počela".

Teo podseća  da je  leto 2019.   na programu Svetsko prventvo u Kini i  poručuje da će biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Ðorđeviću.

"Verujem da će momci koji budu na raspolaganju selektoru izboriti plasman na Svetsko prvenstvo", bez dileme je Teo, koji sa bratom  i ocem Mićom gradi velelepni sportski centar na Divčibarama, u funkciji već naredne 2019.godine.

Teo je ove sezone nastupio samo na osam mečeva, u proseku na parketu provodi deset minuta i beleži 2.9 poena, 1,8 skokova i 2,2 asistencije po utakmici. U skladu sa tim, nekako ni ne čudi poslednja izjava Teodosića, data Glasu Amerike, u kojoj srpski as najavljuje sigurni povratak u Evropu.

Srpski plejmejker je  vredno radio proteklog leta,potpuno se posvetio individualnom napretku, jačanju tela i sticanju snage, sve da bi da u takmičarskoj 2018/19 izborio  još bolji status u Klipersima. Odlaskom Ostina Riversa u NJu Orleans, stekao se utisak da će Dok Rivers imati još bolju viziju i plan kako da iskoristi Teove fantastične organizatorske sposobnosti i istovremeno vešto zamaskira njegove defanzivne slabosti. Nažalost, oporavkom njegovog prijatelja iz Olimpijakosa Ejverija Bredlija, i dovođenjem sa poslednjeg drafta Šaja Gildžus-Aleksandera sa Kentakija, Valjevac je zapao  u nemilost trenera.

Postojala je i opcija poslednjeg leta da se Teodosić vrati u Evropu. Fenerbahče, Željka Obradovića, silno je želeo da ga angažuje, međutim Klipersi su u julu odlučili da aktiviraju njegovu poslednju godinu iz dvogodišnjeg ugovora i obavežu se na celokupnu isplatu veću od šest miliona dolara. Uprkos očekivanjima, potpuno oporavljen od povrede stopala, Teo je doživeo da, prvi put u bogatoj karijeri, u svojoj drugoj sezoni u Los Anđeles Klipersima postane puki epizodista, koji najčešće maše peškirom i aplaudira saigračima na kraju klupe. Teo je ove sezone nastupio samo na osam mečeva, u proseku na parketu provodi deset minuta i beleži 2.9 poena, 1,8 skokova i 2,2 asistencije po utakmici.

.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas