Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

CRNI PETAK U ZNAKU TERORA NA KOSOVU, BATINANJA POLITIČARA, I NARAVNO SPORTA Featured

1borko stefanovic foto fbRano jutros u Severnoj  Kosovskoj Mitrovici dogodio se teroristički upad, naoružana lica i brutalno hapšenje četiri Srbina. Otmica Srba došla je posle varvarske odluke Prištine da poveća takse100 posto  na hranu i lekove iz Srbije. Mirnim protestima Srbi za zatražili od vlasti nepostojeće države da prestane da  teroriše i ugrožava  živote Srba i drugih nealbanaca.

Crni petak je kulminaciju imao u Kruševcu. Oko 17,30 je ispred mesne zajednice u naselju Rasadnik, gde je trebalo da održi tribinu, pretučen je političar opozicije Borko Stefanović.

borko s

Grupa od 4-5 maskiranih osoba je udarala Stefanovića rukama i nogama po telu i glavi, a  pretučen je i Boban Jovanović.

Sramno, jadno kukavički sa fantomkama na glavama batinaši su prebili nedužne ljude. Policija je uhapsila dvojicu napadača i određen im je pritvor od 48 sati.

Sport je ipak tu da koliko toliko ublaži nestvarne i ničim izazvane patnje ljudu što ih izaziviju neljudi.

Košarka je magija i to kakva viđena je u Podgorici. Budućnost je u društvu Mila Đukanovića nadoknadila minus 17 i pobedila u meču za uživanje posle Baskonije  do večeras neporaženi CSKA 93:92, velikog favorita za osvajanje Evrolige.

Nova srpska magija sledi večeras u PionIru u 17 sati.

Autsajder Partizan čeka najskuplji tim na prostorima eks SFRJ preimenovani FMP. Crvenu zvezdu u večitom derbiju ABA lige..

                                                                   PEJOVIĆ UMESTO DOJLA I MIKULIĆA

filip pejovićValjevski Metalac i pored doktorovih sponzora, i silnih para iz gradske kase,  ne plaća SVE igrače i tavori u KLS. Dvojica su već otišla. Hercegovac Mikulić se vratio u Mostar, a Dojl preko bare. Za 10 posto od plate se ne igra košarka. Amerikac je tek pošto je isplaćen napustio Valjevo.

"Petice" i dalje ni na vidiku. ali je na sreću stigao  Filip Pejović, košarkaški znalac, sa energijom da pojača preko potrebnu agresivnost ekipe.

Poput neopravdano zapostavljenog Igora Đukovića posle nastupao na koledžu u Americi, Pejović je igrao u Portugalu, a u Srbiji za Vršac i Konstantin. Momak iz Prijepolja  igra na poziciji dva i tri, a "vođa" bi da igra i na 4. 5. ali neće moći. što je jako bitno ima i meku ruku. Protiv Vojvodine u Novom Sadu ga neće biti u ekipi. Debitovaće narednog utorka u Valjevu u meču sa protiv OKK Beograda, do sada sa šest pobeda i jednim porazom.

                                                  VALJEVSKI SUPERLIGAŠ I DALJE NA ČETIRI POBEDE

1ok va 014 st pay  2 3 y spOdbojka je u petak uveče bila zanimljiva za sportsko Valjevo.

Odbojkaši superligaša VA 014 Bauwsen su gostovali u Staroj Pazovi. Jedinstvo je po drugi put bilo bolje, ovoga puta 3:2. Još jednom se pokazalo da Pazovčani ne leže valjevskoj ekipi. Ohrabruje bolja igra izabranika trenera Stefanovića u svim fazama, posebno su u Staroj Pazovi bili uočljivi pristup i borbenost. Sledi novo gostovanje u Ljigu za devet dana, i zatim i meč sa Partizanom u Valjevu. U ova dva duela pada odluka hoće li superligiaš sa Kolubare u plej of ili plej aut.

U FUDBALU  IPAK "NAJVESELIJE"

Vest koja je obeležila petak u svetu fudbalu je da je Srbija potvrdila kandidaturu za Evro 2028. i Mundijal 2030. godine

Srbija će zajedno sa Bugarskom, Rumunijom i Grčkom podneti kandidaturu za domaćinstvo Evropskog prvenstva 2028. i Svetskog prvenstva 2030. godineTo je potvrđeno na današnjem sastanku ministra omladine i sporta Vanje Udovičića sa kolegama Krasenom Kalevom, Konstantinom Bogdanom Mateijem i zamenikom ministra kulture i sporta Grčke Jorgosom Vasileiadisom.

U fudbalu srpskom zna se gde je kome mesto i unazađivanje ovog sporta  intenzivno traje.

U očekivanju smene selektora "odvažanog" da na SP vodi miljenike vođe, a ne Matiju Nastasića i Luku Milivojevića, videsmo posle nameštaljke u Novom Sadu lakrdiju u Kupu. Najnovije tumačenje Pravila igre broj 10. je demonistrirao sudija Tripković iz Kraljeva. Biserna  inovacija zasnivanja je na situaciji da  igrač Zvezde vrati loptu ka svom golu i stvori šansu napadaču protivničke ekipe (TSC) za pogodak. Samo u tom slučaju  važi pravilo nedozvoljene ofsajd pozicije.

U predigri subotnjeg derbija prvog i drugog u nacionalnom šampionatu na Čairu igraće se fudbal na kraju sumorne 2018, i  u Valjevu.

Na Čairu je moguće nove nadgradnje Pravila igre, ali je nemoguće da Zvezda skrivi penal i postigne autogol kako bi državni projekat broj 2 pobedio, tako da je "dvojka" za oreol nepobedivosti zagrantovana. Za  Partizan zime nema. Namestiće ga kad god požele, samo da Radnički bude drugi.

U Parku Pećina u subotu u 13 sati gostuje Šumadija iz Aranđelovca.

Moguća je prva pobeda u Valjevu lidera u trošenja narodnih para u gradu na Kolubari, za kraj sramne godine. Fudbal u Valjevu šest i po godiina urniše fudbalska neznalica i štetočina Milan Milinović, "sposobnog" da baci više od  100 miliiona i za uzvrat ponudi minhauzenska prazna obećanja.

Po ugledu na Zvezdu biće potrebna pored dobre igre, i pomoć tumača Pravila fudbalske igre. FK BK 2014 neće moći da računa na ljubimca nefudbalskog sektora. "Egipćanin" Kosić je crvenii dres zamenio Crvenim morem i odmorom u Hurgadi. Izgleda da se naljutio i najplaćeniji sa učinkom NULA "Baja" fudbalska prevara do jaja.

Pobedi li se u Parku Pećina biće to prvi trijumf u Valjevu i to tek u u 15.kolu, za ukupno 18 bodova, što možda donese i senzaciju na proleće, Prvu ligu. Smederevo sa 29 bodova ide u Tutin, Sloga iz Požege  bod manje, i čeka imenjaka iz Petrovca na Mlavi. Senzacija je moguća ali zna se bez koga i zašto. Valja sačekati ishod subotnjih utakmica pa hladne glave videti šta i kako dalje.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas