Logo
Print this page

BEZ ŠTETOČINE DO PRVE FUDBALSKE LIGE VEĆ U LETO 2109.GODINE! Featured

1bfc sum 2 0 1Do danas teoretski zamišljena kombinacija postaje realnost. FK Krušik Budućnost 2014 posle  današnje četvrte pobede od avgusta,   prve u Valjevu tek na kraju jesenje sezone,  u Parku Pećina sa 2:0(strelci Vićentijević i Gavrović) je savladana  Šumadija iz Arandjelovca, dostigao je kotu 18. Za  vodećim tandemom posle kikseva u Požegi( 5:5 sa Slogom iz Petrovca na Mlavi) i  Smedereva(Tutin pobedio 2:1) u minusu je SAMO 11 bodova.

1  bfc  sum 2 0

Od 45 mogućih bodova Smederevci i Požežani su letos i jesenas izgubili 16. Sa još toliko na proleće u ligi gde svako svakog pobeđuje, organizovan klub, naravno mislim na valjevski može ih prestići i postati  SENZACIJA srpskog fudbala i  prvoligaš.

A za senzacju valja propisati krv i osvojiti MINIMUM još "samo" 40  bodova!

Bude li fudbal konačno oslobođen posle 6,5 godina TERORA, beščasnog, štetočine i fudbalske neznalice, jedino je moguće uz pomoć lično predsednika države,  leta  2019.godine u Valjevu će se igrati  Prva liga Srbije!

Svaka čast "komunalcu" Koči(treneru Kovačeviću) što se suprotstavio donekle štetočini oko sastava tima. Počistio je baksuze oko sebe. Sa nekolicinom časnih momaka na terenu posle tantalovih muka i poslednje bruke u Provu, povratio je moral ekipi, kadroj da se  "povampiri" i  u 14. i 15, kolu osvoji đavolskih šest bodova. Zanilmljivo samo  "samo" duplo manje od do tada 12,  u 13 odigranih utakmica!

Kapiten Gentić, Janković i harizmatični gladijator na golu, vrhunski profesionalac  Đurđijin Mitar Pejović vodili su ekipu danas u Parku Pećina do najslađe pobede od pojave  štetočine.1bfc sum tel 1

bfc m sum mp

Grad Valjevo ima dovoljno normalnih, pametnih i fudbalski  obrazovanih ljudi da zombije i poltrone pošalju na smetlište istorije valjevskog fudbala.

Sport, samim tim i fudbal je kao i kultura prostor slobode, a ne majmunska predstava za  politikantske ulizice.

Ne  može ga narodu oteti ni jedan podobni nevaljalac i otpadnik od naroda. I zato već od ovog časa u akciju, i juriš na Prvu ligu Srbije.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.