Logo
Print this page

PRIZNANJA ZA ŠAMPIONE SRPSKOG RELIJA MATIJU STOJANCA I VALJEVSKI AVAKO Featured

 

1matija i tineValjevac Matija Stojanac u debitantskoj sezoni i ponovo ujedinjeni svi vozači iz Valjeva u Automobilsko sportsko udruženje AVAKO RELLY TEAM postali su šampioni Srbije u reliju ove jeseni.

Na svečanosti u Beogradu u organizaciju AMSS, SAKSS i MSS  uručena su im priznanja na ovogodišnjem Sajmu sporta.

1matija s 0 

Matija Stojanac iako debitant se potvrdio kao dostojan naslednik svojih Stojanaca, sjajnih vozača stričeva Marka i Miodraga- Fila sa Goranom Čulićem trostrukog šampiona države u reliju. Sa suvozačem Tihomirom- Tinom - Nikolićem, beskompromisnom vožnjom, talentom i umećem, i uz podršku kluba i bliskog rođaka Mikija Stojanca, sa "običnim jugićem" postao je senzacionalni šampion države u disciplini Rally klasa Mali N Yugo 55.

matija s

AVAKO je pored Relija imao takmičare i u disciplinama Brdo i Autoslalom. Otvaranje sezone na Đerdap reliju donelo je dvostruko slavlje Stojancu i Avaku. Pobeda Stojanca na Mioničkom reliju i novi uspesi na Srbija Reliju u Vrnjačkoj Banji potvrdili su  titulu šampiona Srbije.

Za godinu dana od povratka na veliku scenu Avako se izborio za svoje mesto pod Suncem i 2018. se vinuo u disciplini Rally do prestižnog šampioskog pehara.

aavako

Sve posade, a  bilo ih je 10 su iz Valjeva ,imale su preko potrebni  duh zajedništva, istrajnosti i  vere u uspeh na putu do konačnog cilja šampionske krune.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.