Logo
Print this page

JANJIĆ POČISTIO ŠAMPIONA EVROPE, DANAS NAPADA ZLATNU RUKAVICU Featured

 

1dusan janjic 1Za zlatnu  rukavicu oduvek najveći trofej, nekada YU, danas srpskog boksa u Nišu se na izbrisani praznik Dana Republike 29. novembar bore dva majstora ringa valjevskog Metalca, Dušan Janjić i Lazar Stanojević.

Dušan Janjić posle fantastičnog nastupa u ruskom  Novosimbirsku gde je u gala meču počistio šampiona Evrope Denisa Izmestieva, Rus je u trećoj rundi leteo na pod i samo ga je gong spasao nokauta, u podne boksuje polufinale Zlatne rukavice u Nišu.

Voljom žreba rival će mu biti Francuz Junes Kater( Youness Khater) sinoć bolji od Rusa Erika Gašparina.

"Osećam se odlično. Spreman sam za borbu i daću sve od sebe da se izborim za finale gde me po svoj prilici čeka Rus Viktor Kuldašin. Ne treba isticati da posle velike pobede  i trofeja u Rusiji želim Zlatnu rukavicu, i veliku radost za sebe, Metalac i sve navijače u Valjevu" poručio je za naš portal Dušan Janjić.

Takođe sjajni bokser Metalca Lazar Stanojević boksuje polufinale Zlatne rukavice u Nišu. Čeka ga veliki favorit u vellter kategoriji(do 69kg) Surduličanin Petar Stošić, dovoljno je reči samo, reprezentativac Srbije i kandidat za naredne Olimpijske igre.

"Respekt za rivala, ali ja ulazim u i ring da boksujem i da pobedim. Sve drugo je manje važno. Učiniču sve da obradujem sportsko Valjevo, i sve ljude što od nas očekuju da budemo šampioni države ", poručuje  Lazar Stanojević.

Polufinalni okršaju za Zlatnu rukavicu u niškom  Čairu su sutra, a   finale je u nedelju.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.