Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DAN D ZA ODBOJKAŠE VA 014 BAUWESEN I RUKOMETAŠICE METALCA 2015 Featured

1ok va kg 3 2

Početak poslednjeg meseca u godini nije se posrećio sportistima sa valjevskih prostora. Prvi decembar obeležio je niz poraza  valjevskih ekipa u svetu odbojke i vaterpola.Jedinu pobedu zabeležili rukometaši trećeligaša Metalca i to protiv Rekreativa u Valjevu 28:23

Nedelja je  dan D za odbojkaše valjevskog superligaša OK VA 14 Bauwesen, i rukometašice trećeligaša Metalca 2015.

Član Regionalne A-2 vaterpolo lige VK Valjevo Gorenje je na olimpijskom bazenu u Petnici izgubio od Budve 8:13.

Budvani su posle 3:3 u prvoj četvrtini, u drugoj dodali gas i na veliki odmor otišli sa ubedljivih 8:4. Dobili su i treći kvartal 3:2, tako da je poslednjih osam minuta meča bila puka formalnost. Valjevski tim je izborio  2:2. Konačnih 13:8 su potvrdili da je Budva pored Radničkog iz Kragujevca  kandidat broj jedan za ulazak u A-1 Regionalnu vaterpolo ligu. Tendžera i Njegovan su postigli po dva gola, a kod Budve najefikasniji su bili Vukirović i Ćerković sa po tri gola. VK Valjevo  je na 6. mestu sa 10 bodova, 8 manje od vodećeg tandema, Radničkog i  Solarisa. U 9.kolu Valjevo Gorenje čeka  vruće gostovanje u Rijeci protiv Primorke.

Prvobeligaš VK Valis je kao domaćin poražen od Partizana Novi Beograd 8:9.

Posle 6:9 Imali su mladi Valjevci poslednji napad za remi, ali je usledio nerezonski šut i ostali su bez boda, i verovatno šansi da se igraju  u plej ofu.

Odbojkašice lidera Želje iz Lajkovca očigledno premorene od non stop igranja u domaćem šampionatu, Kupu Srbije i u Evropi (CEV KZP) pretrpele su u Lajkovcu ubedljiv poraz od Partizana 0:3(26:28. 16:25., 21:25).

Lajkovčanke su i dalje lider šampionata sa 9 pobeda i dva poraza. Ubljanke su na gostovanju poražene  od Klek Md Zrenjanina 1:3 i ostaju na tri pobede. U 12.kolu Crvena zvezda čeka Želju, a Ub drugoplasirano Jedinstvo iz Stare Pazove.

Valjevski prvoligaši bez bodova.

Odbojkašice Valjeva su  izgubile kod kuće od ljiškog Spartaka 2:3, a  Srbijanka 014 u derbiju od Srema u Sremskoj Mitrovici 1:3, i sada  zaostaju dve pobede u odnosu na lidera Beograd.  Ljižanke imaju 5, a OK Valjevo i dalje samo jednu pobedu.

Šansu da poprave opšti utisak prvog sportskog vikenda imaju odbojkaši OK VA 014 Bauesen. U 18 sati u nedelju su  gosti Spartaka u Ljigu. Pobednik komšijskog derbija značajno će popraviti šanse da se nadje u gornjem domu i plej ofu, dok poraženog ćeka plej aut i borba za opstanak.1 RK M 2015 BOBARukometašice trećeligaša Metalca 2015 igraju derbi jeseni sa liderom i neporaženim  sastavom Beograda. Pobeda Valjevkama do sada jednom poražene  donosi lidersku poziciju, a svaki drugi rezultat  daje ogromnu prednost vodećoj ekipi Prve lige - grupa Centar. Derbi jeseni se igra u 19 sati u hali sportova 15.septembar u Valjevu.

Rukometaši trećeligaša Metalca su u subotu uveče pobedili  Rekreativo iz Beograda u Valjevu 28:23 i sa 5 pobeda  i jednim porazom su 6. na tabeli Prve lige Centar sa 11 bodova.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas