Logo
Print this page

TRI MEDALJE RVAČIMA MLADOSTI Featured

1rvanje mladost Foto Stefan Zubanovic-1                                      foto Stefan Zabanović

U Padinskoj Skeli  na tradicionalnom međunarodnom turniru u rvanju slobodnim stilom „Pobednik“ uz učešće preko 100 rvača iz Srbije, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Grčke , rvači valjevske Mladosti osvojili su tri odličja.

 Junior Ljuba Jovanović je bio prvi u kategoriji do 70 kilograma, dok su kadeti David Petrović (-55kg) i Uroš Radoičić (-80kg) osvojili srebro i  bronzu.

 Na  "Pobedniku" su nastupili i stariji pioniri Kristijan Savić, Dimitrije Radovanović, Marko Ivanović i Luka Pavlović, ali nisu uspeli da dođu do medalja, ali im je takmičenje poslužilo za sticanje dragocenog međunarodnog iskustva. Nove mečeve podmladak valjevskih rvača očekuje već u sredu, kada će preko 30 mališana nastupiti na turniru u Šapcu.

Prvi tim Mladosti u subotu očekuju poslednja tri meča u Prvoj ligi Srbije. Protivnici su dve prvoplasirane ekipe, Kragujevac i šabački Vitez, dok je u meču protiv Fruškogorca iz Sremske Kamenice Mladost blagi favorit.

Valjevski rvači u ovim mečevima nastupiće bez Ilije Lazarevića i Strahinje Đermanovića, koji su nastupom u Superligi za Radnički iz Kragujevca izgubili pravo nastupa u nižem rangu takmičenja, samim  eventualni plasman valjevskih rvača u elitu bio bi veliki podvig.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.