Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

I DECA "PREŽIVEŠE" ALIMPIJEVDAN Featured

VK valis 2004sabac12Da za nama ne bude još jedan manje uspešan vikend na valjevskim prostorima potrudili su se uoči Alimpijevdana odbojkaši VA 014 Bauwsen. U furioznom meču srušili su  Partizan. Sa  pojačanjem Paklenim Harijem- kakvom zvezdom Milanom Ilićem, svrstali su  se uz rame bokserima Metalca, pored njih  jedinom sportskom klubu iz Valjeva u elitnom rangu takmičenja.

Istakla se košarkaška družinama Metalca. Uzaludan je bio napor medijskih  merača vrednosti da dokažu kako na falš  kantaru statistika ima veću težinu od učinka na terenu. U  ovom slučaju u značajnoj pobedi Metalca za opstanak što je izboriše zajednički Vasić, Đuković,  Nerandžić, Pejović i Stamenić, a ne pojedinac sa najboljom statistikom Đukanović, takođe zapažen, tek u  trećoj pobedi  u 12. kolu KLS.

Živnule su i odbojkašice prvoligaša OK Valjevo, pobedivši nekada velikog šampiona užicko Jedinstvo.

A pobednički niz ne dug ali vredan pažnje zaokružili su mladi vaterpolisti Valisa u Šapcu.

Valisovci rođeni 2004. i mladji učešće na finalnom turniru najboljih u Srbiji obezbedili  su u Šapcu  pobedom protiv  Radničkog iz Kragujevca 8:6, a Šabac i Sava su ravnopravno podelili svoj učinak od dva gola, uz primljenih  čak 57 golova!

Valjevski vaterpolo milioneri su bili u Šapcu i izgubili od člana A-1 Regionalne lige u Kupu 9:14, dok je selekcija "vatrogasaca" U-14 izostala, jer je u ovom trenutku nema, jer ne postoji. Nezamislivo za klub sa "vizijom", i seniorskom ekipom sa dva talentovana valjevska tinejdžera, dva tatina sina, i previše igrača sa strane, od Beograda do trojice momaka iz belog sveta. Naravno sve o trošku poreskih obveznika Valjeva, a po ceni koja vrtoglavo skače. 

Šabac se nije posrećio ni rukometašicama Metalca  2015.

Kako nezvanično saznajemo zbog povreda na trenizima protekle nedelje, ekipa je bila nekompletna, pa je Medicinar-2 pobedio čak sa 29:22. Šanse za plasman u Super B, odnosno Drugu ligu su i dalje realne, valja samo poraditi tokom zimske pauze na angažovanju pojačanja.

Bez bodova su ostali i rukometaši takođe trećeligaša ORK Metalac. PKB kandidat za prvo mesto je kao domaćin pobedio 28:27 pred pauzu do 1.marta.

Seniori Valisa u 8. kolu Prve B lige u Beogradu su poraženi  od Dorćola 12:16. Za neverovati je ali  su  u prva tri minuta meča zaradili  "samo" šest isključenja!?

Konačno za kraj naš Valjevac  Tuta Veselić je nastupao za reprezentaciju Srbije u Trsteniku u meču sa  Bugarskom . Izgubio je od 15kg težeg rivala 2:3.

Naredne nedelje sledi za Valjevo novi spektakl.

Duel neporaženih u Bokserskoj ligi Srbije. Metalac  i Radnički iz Kragujevca sastaće se u nedelju 16.decembra u 18 sati, u maloj hali kraj Ljubostinje - na Studentu

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas