Logo
Print this page

CRNI PETAK "CRNOG" I DRUŽINE, SLEDI LI ČISTKA? Featured

 2 ok va 024  np   1 3

Povrede, loša forma, odsustvo ključnog faktora volje da se boriš, kulminirali su poslednjeg dana kalendarske jeseni 2018, i OK VA014 Bauwesen je izgubio novi superligaški meč godine.

Novi Pazar ništa posebno nije pokazao, ali je znalački kaznio inferiornost i katastrofalnu igru valjevskog tima i pobedio 3:1.

1ok va np 1 3Ako  se ne desi čudo sa ovakvom igrom sledi  ispadanje iz elite valjevske ekipe. Vremena za popravni ima dovoljno, ali valja biti mudar i naći put za izlazak iz krize.

1ok va np 1 3 6

Najlakše je preseći, i promeniti trenera, tim pre što je baš Stefanović uglavnom bio kreator tima za Super ligu. Valja pusiti da stigne zima, na sreću ove noći dolazi , pa kad svane novo jutro hladne glave videti  s kim šta i kako dalje.

1ok va np 1 3 5

1ok va np  1 3 7Posle 13 kola  OK VA Bauwesen sa 5 pobeda je korak  iza Radničkog iz Kragujevca i Jedinstva iz Stare Pazove. Naredne srede sledi meč  u Beogradu sa Crvenom zvezdom , večeras glatko poraženom od lidera Vojvodine 0:3 u Novom Sadu, dok je subotički Spartak pobedio Mladog radnika. Prvi meč u 2018. je sa Mladim radnikom iz Požarevca 10.januara u Valjevu.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.