Logo
Print this page

VATERPOLO ŠKOLA VALISA ZA PRIMER SVIMA U VALJEVU I ŠIRE! Featured

 VK Valis 2002Uspesi se nižu, a na repu finansijskih prinadležnosti vlasti Grada Vaterpolo klub Valis iz godine u godinu pokazuje kako i bez statusa milionera, Centra troška, najprizemnijeg pparazitluka, štetočinstva bez presedana, sa jasnom strategijom i vizijom  može, samo sa valjevskom decom stići daleko.

Šabac slavi Kup sinoć osvojen u vaterpolu, valja istaći sa momcima iz najbolje svetske škole vaterpola, Partizana. Iz Zvezde se povukao trofejni trener Savić, jer mu je blamaže po Evropi i Srbiji preko glave.

Valjevo ima dva kluba.

Milionere, VK Valjevo Gorenje što igraju besmislenu A-2 Regionalnu ligu sa belosvetskim igračima, a rezultati su takvi da  ih ne treba pominjati. Ima i u toj ekipi  i Valjevaca, ali nihov učinak je zanemarljiv. Stalnim rebalansima i sa novim  milionima narodnih para imaju Igora Milanovića, i "viziju".

Uspeh u radu sa decom "vizionara" je minhaunzensko obećanje, nekada ,a kako se radi verovatno NIKADA ostvaren!

1VK VA VK VALIS

1vk valis kg 2018

VK Valis traje mnogo duže, a samo 10-ak puta manje dobija novca od grada!

Iigra Prvu B ligu  ima ono najvažnije, valjevsku decu i sa tri generacije je izborio finala u Kupu na nivou Zapadne Srbije. VK Valjevo i pomenuti osvajač nacionalnog Kupa Šabac su omiljene poslastice tinejdžera Valisa u 2002, 2004, i 2005 godištu.VK valis 2004sabac12Ljudi što vode Valis će se pobrinuti da se bar jedno od tri finala igra  u oplimpijskom bazenu SRC Patnica.

U čast srpskog, kragujevačkog i valjevskog vaterpola, jer i Kragujevcu i Valjevu pored Partizana i Vojvodine znaju recept za uspeh, samo stručan, istrajan  i odgovoran rad sa mladima.

Možda i "vizionari" progledaju i poput Valisovaca se okrenu svojoj deci. Para imaju, a zajednička priča bi bila jača od svih do sada. Valja za početak razmišljati, sesti i razgovarati do konačnog dogovora

Zajedno smo ne mnogo jaki, ZAJEDNO SMO NAJJAČI!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.