Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

IVANOVIĆU I MITROVIĆU ZLATO I SREBRO Featured

1MITROVIC I IVANOVIC

Po ugledu na starije drugove moćne da se bore i izbore za titulu ekipnog šampiona države mladi bokseri Metalca Mitrović i Ivanović su na medjunarodnom turniru "Petrovgrad Kup" u Zrenjaninu zablistali i osvojili zlato i srebro,dokazavši da je Valjevo Srbije.

U konkurenciji školaraca  iz eks Jugoslavije Slobodan Mitrović(do 60 kg) je u "Krtstalnoj dvorani" je briljirao. U finalu je savladao vršnjaka iz Makedonije i za sve što je pokazao pripalo mu je priznanje namenjeno najboljem školarcu turnira. Malo stariji Miroslav Ivanović(do 52 kg) je poražen u finalu od Slobodana Janjića, mlađeg brata perjanice Metalca Dušan.

U skromnim uslovima u svojoj ruiniranoj i mračnoj salii svakodnevno vežbaju mladi bokeseri Metalca. Uspesi Metalca, u seniorskoj konkurenciji i mlađim kategorijana, su bez premca u 2018.godini. i čine ga sportskim og kolektivimaa broj 1 na valjevskim prostorima.

Bokserski klub Metalac, a nije  jedini, tiu su superligaš OK VA 014,Bauwesen, ženski OK Srbijanka 014 i Valjevo,   Vaterpolo i plivački klub Valis,Rvački klub Mladost,  ženski rukometni klub Metalac 2015,  i primeri su za poštovanje  uspešnog rada sa mladima, i trebalo bi da budu dovoljan razlog da se lokalna samouprava reaaguje. Pored aero zagaživača poslednji je čas da vlast Grada Valjeva, prestane da finansira narodnim parama najveće  "zagađivače" i štetočine valjevskog sporta., milionere: FK Budućnost Krušik, KK Metalac i od skora "vizionare"  iz Vaterpolo kluba Valjevo. Glasačka mašina  u Komisiji za sport besmisleno favorizuje parazite. Desetine miliona narodnih para završavaju na računima prezaduženog KK Metalac  i dva već pomenta Centra troška.

Vreme je da se novac namenjen sportu usmeri na edukaciju dece prinuđene roditeljima prazne, ionako poluprazne novčanike.

Neminovna privatizacija je jedini put da konačno  "podobni" i nesmenjivi "eksperti" stvarno dokažu ljubav i sposobnost u onome što tvrde da znaju da rade najbolje od svih. Ovoga puta samo svojim a ne narodnim novcem.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas