Menu

zaglavlje

ZVEZDA I PARTIZAN DANAS IGRAJU U VALJEVU AKO NISTE ZNALI !

ZVEZDA I PARTIZAN DANAS IGRAJU U VA…

foto Dragan Krunić Centr...

OLIMPIJSKI ŠAMPION GOST SPORTSKOG VALJEVA

OLIMPIJSKI ŠAMPION GOST SPORTSKOG V…

Olimpijski šampion iz R...

METALAC VEČERAS U LOZNICI ZA PRVU ŠAMPIONSKU KRUNU SPORTSKOG VALJEVA

METALAC VEČERAS U LOZNICI ZA PRVU Š…

Došao je i taj dan, val...

VALJEVO OBELEŽILO 215 GODINA SLOBODE OD TURAKA I 75  OD FAŠIZMA

VALJEVO OBELEŽILO 215 GODINA SLOBOD…

Dan Valjeva u novom mil...

KOŠARKA JE BREND VALJEVA, POTVRDA JE I 8. TURNIR KADETA EVROPE

KOŠARKA JE BREND VALJEVA, POTVRDA J…

  Uoči osmog po red...

METALAC OPSTAO U KLS, A ZBOG NENAMENSKOG TROŠENJE BUDŽETSKIH SREDSTAVA ŠTETA  NEMERLJIVA

METALAC OPSTAO U KLS, A ZBOG NENAME…

Politikom bezgrešnog i ne...

DVE MEDALJE PIONIRIMA MLADOSTI NA RVAČKOM "TROFEJU BEOGRADA"

DVE MEDALJE PIONIRIMA MLADOSTI NA R…

Na međunarodnom turniru u...

MOMCI U INVALIDSKIM KOLICIMA PROMOVISALI VERU, NADU, LJUBAV I KOŠARKU

MOMCI U INVALIDSKIM KOLICIMA PROMOV…

U organizaciji Sportskog ...

Prev Next

KRAJ BESOMUČNOG VREĐANJA LJUDSKE INTELIGENCIJE U 2018. Featured

1kk mm sumice beovuk

Toliko puta izrečena istina da je samo u igri pet na pet  moguće dobiti košarkašku utakmicu, potvrđena je večeras u Užicu u komšijskom derbiju KLS.

Za razliku od Beograda gde prorežimski mediji svake subote na svoj način prebrojavaju šetače, mi  prosportski orijentisani imamo lak posao, pa svake subote izbrojimo da KK Metalac igra utakmice sa 4, a ne sa pet igrača, koliko ih je defakto na terenu.

U 15.kolu KLS Sloboda je večeras pobedila Metalac  baš uz izrazitu pomoć "petog igrača" u redovima valjevskog tima, već dve sezone prinuđenog da faktički igra samo sa četvoricom.

Metalac je u jednom delu meča večeras igrao čak  sa  tri igrača.

U "Velikom parku"  Sloboda je na kraju slavila, drugi put ove sezone, ovoga puta samo sa 96:91, ostavljajući Metalac u zoni sumraka samo sa 4 pobede u KLS u 2018.

Nezamenljivi tatin sin je "drndao vunu" po običaju svih 40 minuta, dok je Lovet junior Markus Dževon nemilice punio koš Metalca. Crnoputi američki bek je brojao do 35.

Metalac je mogao do pobede sa očigledno je pojačanjem, bekom šuiterom američkim đakom Lukom Anđušićem, mlađim bratom Danila dobro znanog navijačima Partizana. Beogradskom "Ameru" Luki su bila dovoljna dva treninga da spozna karakter nove družine.

Beza Đukovića i Nerandžića na pozicijama 4 i 5 Metalac je sišao na -17 (44:61) u 22. minutu, da bi povratkom njih dvojice u igru stigao do 83:85 pet minuta  pre kraja. Dalje nije moglo, jet su se u igru "nezamenjivi" i "rumun" i otvorili Užičanima vrata pobede. Dva zakucavanja u zid i tehnička voljenom sinu, su odlučila na kraju pobednika.

Besomučno vređanje ljudske inteligencije je završeno za 2018. godinu, a šta nas prokošarkaški orijentisane čeka, da se zaključiti.

Bez obzira na  sve ostaje  da verujemo da će Nova 2019. doneti dobro svima, pa čak i  KK Metalac utamničenom i štetočinski  i parazitski uništavanom i podređenog  potrebama firme "otac i  sin" što pod  plaštom Udruženja građana skoro dve decenije arči na stotine miliona narodnih  miliona. 

Na sreću sve bliže je dan kada će budžetski novac biti isključivo usmeren na više od 10.000 mladih Valjevki i Valjevaca i njihove aktivnosti u svetu sporta, umesto na iživljivanje tri prepovlašćena parazitska Centra troška Grada Valjeva u svetu košarke, fudbala i vaterpola.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas