Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PRIJEM ZA BK METALAC U GRADSKOJ KUĆI POTEZ ZA RESPEKT NA POČETKU 2019. Featured

1BKM DJOLE I MIRE

1BKM DJOLE I MIRE

Najbolji tim Bokserske lige Srbije, valjevski Metalac, kolo pre kraja prvog dela nacionalnog prvenstva već viđen kao šampion države, prepoznala je i lokalna samouprava Grada Valjeva.

Potvrda je i svečani prijem danas 4-og dana nove 2019. u Gradskoj kući.1 bkm prijem so va 4 1 19

Domaćin tvorcima konačno istinske šampionske priče u valjevskom svetu sporta, prof dr. Miroljub Ivanović, član Gradskog veća čovek sa pedigreom sportskog znalca i gladijatora, je čestitao na ubedljivim pobedama bokserima, ali i ljudima iz senke.1BKM PRV DJ MIRE

Ubedljive pobede protiv najvećih rivala Radničkog iz Kragujevca (10:6), Loznice(12:4), te beogradskog Radničkog(12:4) i Vojvodine u Novom Sadu 14:2, su potvrda kvaliteta sjajne generacije, asova ringa okupljenih danas u Metalcu. Svojim uspesima pokazujete da je san svakog mladog čoveka, sportiste, moguće ostvariti. Ne sumnjam da ćete Gradu Valjevu i svim poklonicima sporta doneti prvu šampionsku krunu u ekipnim sportovima. Imate mudrog, hrabrog, stručnog i odgovornog, jednostavno sjajnog već ostvarenog mladog čoveka Đorđa Milanovića. Sa tim menadžerom Dušanom Džilom Pantelićem, i nekad šampionom u ringu Valjevcem Predragom Damnjanovićem je za par godina oformljen je šampionski tim, kadar da pobedi svakog rivala”.

O iskustvu trenera Zarije Andrića ne treba trošiti reči, podsetio je domaćin svoje goste.

“ Zare se u Metalcu dokazivao bezbroj puta, potvrdio svoj trenerski kvalitet u Lazarevcu,  evo sada ponovo klinici iz škole Metalca i pored neuslovne sale, ruiniranog objekta naslonjenog na halu sportova 15.septembar beleže uspehe i nižu medalje. Reč je junošama Mitroviću i Ivanoviću” istakao je prof dr Ivanović, podsetivši da boks u Valjevu živi od 1927.godine.

“Valjevo ne zaboravlja najslavnija imena od pionira boksa aktera mečeva u hotelu “Sekulić”(zgrada kod sata u Knez Miloševoj ullici) Čedu Ivanovića, Svetu Mitrovića – Batu, Pantu Mitrovića, Mikicu Đorđevića, braću Tomić, Čenćana Šestovića, Bebicu Miloševića iz vremena pre i posle Drugog svetskog rata. Neizbrisiv trag je ostavila četa slavnih iz šezdestih prošlog veka počev od braće Gračanin, Šuković, Jokić, Branković, pa preko Bencuna, Save i Zvonka Stefanovića, Abdurahmanovića, Lazića, Tomića. Iz mlađe garde pamtimo Živorada Jelesijevića, Marića, Danića, Tomaševića, Tadića, braću Romanović, Petarića,Maksimovića, Krkića, Jelića, Kostića… Treneri za poštovanje su radili u Metalcu: Golić, Hrastinski, Micoje Vasić, Slobodan Lazić, Jokić, Andrić…”

Prof dr Ivanović je najavio bitku svih bitaka u Komisijie za sport, prilikom dodele sredstava iz gradskog budžeta isključivo prema rezultatima rada, a ne na osnovu političke moći vladajuće stranke i “lobija”.

Valja istaći da baš zahvaljujući “lobiju” štetočine i paraziti imaju na raspolaganju desetine miliona dinara.

Potrošene stotine miliona štetočine pravdaju praznim pričama I nikad ostvarenim obećanjima. Veliki posao čeka i dalje ne zna se zašto samo posmatrače zbivanja u valjevskom svetu sporta: policiju, tužilašto i sud.

Većina od 10.000 mladih Valjevki I Valjevaca je uskraćena da se bavi sportom, jer između ostalog  novac za članarine roditelji nemaju.

Ali zato u BK Metalac sa 1.900.000 dinara dotacija od grada, deset puta manje od Centara troška( fudbal, košarka I vaterpolo) ima besplatnu školu boksa u svom valjda će i to biti jednog dana hramu boksa, oronulom objektu tik uz halu sportova 15.septembar.

Svako ko želi može da dođe od ponedeljka do petka u 19 sati, poručuju iz redova uskoro i zvanično šampioni države.

Prvi čovek Metalca Đorđe Milanović, u čijim venama teče krv predaka boksu privrženih i dokazanih u ringu se zahvalio domaćinu i gradu Valjevu što je prepoznao uspeh i napor da se boks ponovo vrati na staru stazu uspeha.

1BKM PRCA

bkm so va 1

“Na dobrom smo putu da donesemo Valjevu prvu titulu u ekipnom sportu. Grad Valjevo je prepoznao naš rad i uspehe i siguran sam da će nam pomoći finansijski da ostanemo na pobedničkom koloseku, i da u maju proslavimo prvu titulu šampiona, posle dve vicešampionske u SFRJ i finala Kupa. Nadam se da će ova generacija predvođena Stankovićem, Ajetovićem, Živanovićem, Janjićem, Gavrilovićem, Grmušom, Milovcem ….. uspeti da se ove godine okiti titulom šampiona države što će zaista biti najveći uspeh u istoriji kluba i valjevskog sporta”

Milanović ističe da su stručan rad, okupljanje mladih I infrastruktura ključ uspeha.

“Klinici predvođeni trenerom Zarijom Andrićem, ne rade u adekvatnoj salii. Od marta počinje akcija prikupljanja sredstava kako bismo rekonstruisali našu salu koja bi trebala da posluži i drugim borilačkim sportovima. Postojeći projekat urađen 2008. godine se preprojektuje kako bi se zaokružila jedna celina sa Halom sportova 15.septembar i dobio prostor za borilačke sportove u Valjevu. Očekujemo podršku Grada i nadalje kako bi ostvarili još veće uspehe u narednom periodu".

MIlanović je podsetio na još jedan bitan detalj.

“Bokseri Metalca su uspešni sportisti, ali i zapaženi đaci i studenti“, istakao je Milanović.

Za odsutnog pozivara na prijem gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića Milanović je dr Ivanoviću uručio dres Metalca i bokserske rukavice i navijački šal.

Odsutnom gradonačelniku dr Gvozdenoviću je upućen poziv da bude kao i protiv Loznice(tada u društvu predsednika BSS Borovčanina prim. autora) faktor sreće, i svojim prisustvom doprinese pobedi, petoj uzastopnoj u sezoni.

Tim menadžer Dušan Pantelić, trener Zarija Andrić, I bokseri Stanković, Živanović I Marković su otkrili tajnu uspeha.

1BKM DZILE“Ne jurimo za novcem, platama od   1000 do 2000 evra. Imali smo mnogo veće ponude, ali smo u Valjevu. Metalac ima ljude kojima berzgranično verujemo, Mi smo zajedno već tri godine I faktički smo jedna velika porodica. Imamo isti cilj, da Metalac bude prvak države, a Valjevo konačno postane grad šampiona”

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas