Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVKE SE ČASNO OPROSTILE OD KUPA, ZAJEČARKE VIŠA FAZA Featured

1rkm zajacar svi

U četvrfinalu rukometnog Kupa Srbije Zaječar je sigurnom igrom, rutinerski  savladao  u Valjevu devojke  Metalca  33:23(19:12),  i  potvrdio kandidaturu za osvajanje trofeja.

Fer i sportski meč naružila je persona za valjevski rukomet ubuduće non grata, što  rado ističe sebe kao nosioca  nacionalnog priznanja, delegat meča Svetlana Obućina.svet obucina

To što je naplatila troškove iz i do Beograda 4.000 nije ni prva ni poslednja koja to radi, ali 100 posto više nije za  podcenjivanje. Zasmetalo je od uzetih para mnogo više nadobudno ponašanje  i terorisanje domaćina na svakom koraku.

Obučina je najpre zahtevala je da se publika na zapadnoj tribini iznad zapisničkog stola i klupa sa rezervnim igračicama udalji!?

Nosilac nacionalnog inače zna da su "valjevski navijači opasni i loši ljudi". Na tom delu tribine su sedela  deca koja igraju rukomet, i sportski navijaju.

Bio je to tek početak demonizaciji domaćin, osione plavuše.

Nije joj bilo teško da zidarskim metrom  meri udalljenost  od uzdužne linija terena od stolice za izmenu igračica. Biseran je bio lov na valjevsku  igračicu koja će pogrešiti i slučajno  zakoračila na teren pre nego što saigračica stane iza uzdužne linije terena.

1kaca djuric

Uspela je neumorna plavuša da "ulovi" Kaću Đurić, i prekine meč da bi Valjevka dobila isključenje na 2 minuta, uz ipak vidljivo  namigivanje ka klupi gošći, da im eto i na taj način pomaže, kad pomoć nije trebala ni za ič.

Isključenoj Kaći Đurić  nije "imala šta da objašnjava" dok je  Dušanu Novokmetu zbog istog pitanja, zašto je valjevsko tim ostao sa igraćem manje  čak i zapretila "Ja ću te naučiti pameti". Na kraju meča najboljoj akterki Marijani Ilić mogla kupiti od 10 posto viška naplaćene"putarine" jednu čokoladu   "Najlepše želje" od 200 grama, jer poklona od organizatora takmičenja RSS nije bilo.1ilicka zajecarDotična gospoja je odavno poznata javnosti po svojoj ekscentričnosti i osionosti. Još  uvek se prepričava njena interevencija из 2016. Špankinja Marta Mange, bivša igračica nekadašnjeg šampiona Srbije Zaječara, u kvalifikacijama za EP postigla lep gol sa sedmerca protiv Bugarske (42:11), ali је gol poništen  jer je postignut posle pireute kod izvođenja sedmerca. Naravno na  zahtev  delegata  Svetlane Obućine iz Srbije.

O plavuši za večeras toliko, srećan joj put u Beograd, i da joj poželimo da se više nikada ne gledamo u Valjevu.

Utakmica je  protekla u dominaciji gošči.1rk m svi zajecZaječer, eks  šampion države sa znalački biranom ekipom i trenerom sa kojim je osvojio krunu 2016 godine Živojinom Maksićem je protunjao Valjevom kako i dolikuje čoveku koji stoji iza kluba " Nikolić prevozu" iz Samarinovca kod Negotina.

Zaječarke su posle 3:3 napravile seriju i već na poluvremenu imale nedostižnih 19:12. Da je bilo bolje konekcije sa klupom i da se šutiralo malo više "po zemlji"  možda dugonoga i dugoruka Marijana Ilić ne bi bila proglašena, s pravom za igrača utakmice.

Ispred mreže Metalca Milica Đikić i Ana Gajić su bile izložene teškoj artiljeriji Zaječarki i trebalo je to preživeti. Mirjana Obrenović je i pored "flasterisanja" postigla 12 golova za Metalac, a Jovana Cvetković i Marta Mosurović (devojačko Beljić) po tri, dok su Jelica Mijailović i Marija Andrić upisale po dva gola. Kod gošći Nina Milovanović i Elena Šaronić su  brojale do  7. Aleksandra Stamenić  je postigla 6, Mileva Knežević 4, Jelena Terzić i Ana Marković po 1 gol.

Publika je u izuzetno velikom broju pratila meč i sportski bodrila Valjevke. Prolećni deo prvenstva u Trećoj ligi Srbije -grupa Centar počinje 9.marta, a RK Valjevo 2015 nastavlja borbu za viši rang Super B ligu, sa Beograđankama i Radinčankama. 

RK Metalac 2015 će sa ostalim sportskom kolektivima iz grada na Kolubari biti gost na meču Bokserske lige Srbije: Metalac - NIas iz Niša na Studentu  dan posle četvffinala Kupa, u četvrtak u 19 sati.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas