Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

METALAC NA KORAK DO TITULE POSLE SRČANOG OTPORA NIŠLIJA Featured

1bkm nis 000Lider Bokserske lige Srbije valjevski Metalac i predivnom ambijentu prepune dvorane Student potvrdio je još jednom da je  nepobediv. Ubedljiv trijumf od 12:4 protiv zvučaće možda pretenciozno, ali zaista odlične ekipe iz Niša BK Naissus, je nova potvrda da Valjevo ima najbolju ekipu u nacionalnom šampionatu.

Potpuna dominacija u šest od večeras viđenih 8 mečeva, bila je  najlepša uvertira pred derbi sezone u martu u lozničkom Lagatoru, na startu drugog kruga  u šampionatu.

Minut ćutanja je bio tuzno podsećanje na Zorana Stanojevića, novinara, voditelja, sportskog radnika, više od 30 godina prisutnog u valjevskog boksu, zaljubljenika i fanatično odan svom Metalcu.

1MINUT ZA ZS

Kamerni hor "Emanuil" iz Valjeva, pod dirigenstkom palicom profesorke valjevske muzičke škole Vanje Urošević je maestralno otpevao himnu Srbije.

1kam hor emanuil

Janjić, Gavrilović, Grmuša, su furioznim nastupima podigli  temparaturu na  "radni nivo" u do poslednjeg mesta ispunjenoj hali sportova na Studentu.1janj gavril grm

1janjic suljic

1j s

1gavril as

1gavril

1gavril p

1grm total

1grm 2

1grmU ravnopravnom meču sa reprezentativcem Petrom Stošićem posle bezbroj razmenjenih udaraca Nikola Živanović je po oceni sudija izgubio meč, a pobednika je odlučila druga runda.1nz s

1nikola z nis stosic

1nz s

Potvrda da su sudije bile u pravu je i reakcija valjevske publike, bez ijednig zvižduka, aplauzom su nagrađeni akteri odličnog meča.

1nz s krajNisku pobeda Metalca nastavio je odmah zatim dugoruki srednjaš Aleksa Marković. Propisno je isprašio hrabrog imenjaka Mitića. 1leka

Debitant sa dinamitom u pesnicama Milosav Savić je potvrdio da je pravo pojačanje za drugi deo šampionata. Dušan Stojanović je u 2.rundi diskovalifikovan zbog više puta ponovljenog prekršaja, bacanja mušusa- zaštitne gume ua zube, na pod. Bio je to očigledan izraz nemoći nemoći niškog borca pred naletima Savićevih projektila. 1savic duel

e

Po silasku sa ringa Savić popričao je i sa prisutnim na meču selektorom Mijom Perunovićem, Obojica su potvrdila da očekuju medalje na Strandžat Kupu gde će pored Savića boksovati Janjić, Gavrilović i  Grmuša, iz Metalca, a Stošić, Stanković i Ristić iz niške ekipe.

1savic 0Planetarni šampion  u lou kik boksu Miloš  Cvjetičanin je takođe večeras debitovao za Metalac. Pokazao da itetako dobro zna da se služi isključivo glavom, srcem i pesnicama u ringu.Poigravao se sa rivalom, pa ponekad i preterivao i bespotrebno. Darko Stanković silno iscrpljen od jurnjave i promašaja kraj meča je dočekao na konopcima na ivici kolapsa.1ccc3

1ccc

Što Cvejtičanin nije pobedio krivac je Darko Stanković, kopme je upornost donela naklonost kod sudija. Majstor neverovatnih eskivaža Cvjetičanin je ćesto sa spuštenim rukama mamio rivala, a potom lako eskivirao sve udarce.

1cc11

Kad je Stanković uspevao da pogodi bilo je to samo po rukama i rukavicama. Publika je prepoznala šampiona i apluzom je ispratila Cvjetičanina, večeras u ringu posle samo tri ozbiljna treninga.Uporonost i strajnost niškog boksera su bile presudne nijanse u bodovanju sudija.

"Ljubitelj slikanja" Milutun Stanković je u svom stilu lomio i "samleo"rivala, preciznim udarcima kada je to bilo najpotrebnije. Srčani Milan Opačić ima razloga da bude zadovoljan. Pošteđen je nokauta.1MICA 2

1MICA 3

1 MICA S 1

1mica stankovic

Pobedom protiv Naisusa Metalac je ponovo vratio dva boda  prednosti u odnosu, plus pobeda u medjusobnom okršaju sa Loznicom 12:4. Lozničani su bili bolji u 5.kolu od Radničkog iz Kragujevca 10:6. Kragujevčani su u jednom trenutku nezadovoljni suđenjem hteli da napuste meč. A sudio je  im je sugrađanin Radiša Sarić, prepušten sa kolegama toliko puta viđenom i znanom pritisku u Loznici, posebno kad nema tv prenosa. 

Večeras je predivan meč,  u svih osam borbi ukrasila besprekorna sudijska petorka u sastavu  Amela Melegi, Ljubomir Krstin, Darko Živanović, Zoran Andrić, Nemanja Milutinović. Kao i predhodnici bila na visini zadatka, i svoj posao obavila je maksimalno korektno, bez ijednog i najmanjeg propusta.

1bkm nis sudije 2Na meču su pored brojnih gostiju bili i sinovi heroja pilota pukovnika Vojske Jugoslavije Milenka Pavlovća, Srđan i Nemanja, a povod je pored meča bio i potpisivanje protokola o formiranju bokserskog kluba koji će nositi ime legendarnog komandanta 24.Lovačkog avijaciskog puka oborenog tokom izvršenja zadatka 4.maja 1999. godine iznad valjeva u svom Migu , № 18109. u bici sa 30-ak aviona NATO  agresora.

1PAVLOVICI

 U šampionatu Srbije  u boksu sledi pauza do 21.marta. U  Loznici  će tog dana  pasti odluka o šampionu Bokserske lige Srbije. Naravno Srbija će posredstvom kablovskog sportskog kanala Arena sport, u direktonom tv prenosu videti meč godine, 

Po do sada viđenom u ringu to je Metalac iz Valjeva

                                       BOKSERSKA  LIGA SRBIJE 5. KOLO

               BK METALAC VALJEVO - BK NAISSUS NIŠ 12:4

HALA STUDENT - Valjevo Gledalaca 1.000

Br

CRVENI UGAO

(kg)

Kategorija

PLAVI UGAO

SUDIJSKA ODLUKA

REZULTAT

METALAC

NAISSUS

SENIORI / ELITA(1979/2000)

(Runde 3×3 min / Prekid: 3kd u rundi, 7kd umeču)

 

1

JANJIĆ

DUŠAN

56

Bantam

SULJIĆ

SAŠA

 3:0  2  0 

2

GAVRILOVIĆ

NEMANJA

60

Laka

RISTIĆ

NIKOLA

 3:0  4  0

3

GRMUŠA

DAMJAN

64

Poluvelter

VELJKOVIĆ

BOJAN

 3:0  6  0

4

ŽIVANOVIĆ

NIKOLA

69

Velter

STOŠIĆ

PETAR

 0:3  6  2 

5

MARKOVIĆ

ALEKSA

75

Srednja

MITIĆ

ALEKSA

 3:0  8  2

6

SAVIĆ

MILOSAV

81

Poluteška

STOJANOVIĆ

DUŠAN

 3:0

 10

 2

7

CVJETIČANIN

MILOŠ

91

Teška

STANKOVIĆ

DARKO

 0:3  10  4

8

STANKOVIĆ

MILUTIN

+91

Superteška

OPAČIĆ

MILAN

 3:0  12  4
 
     


 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas