Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NEMA PREDAJE I PORED POBEDE PARTIZANA U VALJEVU Featured

1ok va 014 pfc

Minus od tri napadača, silom prlilika promena mesta pojedinih igrača, greške na servisu, grč, gluposti i neverovatno loša rešenja kada je  trebalo prelomiti i dobiti 4.set za taj brek, što je najgore igrača sa stotine sličnih mečeva,  uzroci su poraza OK VA 014 Bauwsen od Partizana 1:3.

Nespeh boli, pa će  protiv komšija iz Ljiga Crni - Ražnatović, i večeras adrenalin, pokretač  ekipe, i najubojiti napadač, morati da bude faktor uspeha. Valja  pokrenuti tim i po mogućstvu izbeći čak i baraž za opstanak  u Super ligi.

Partizan je posle dva poraza u trećem meču konačno slavio, i "overio"  trijumf   iz Ljiga od pre nedelju dana, pa  crno  bele samo jedan trijumf deli od opstanka u eliti.

Partizan je večeras bio bolji, u svim segmentima igre. Hrabriji, skoncentrisaniji, i konačno, sa mnogo manje grešaka gosti su imali sreće kada je bilo najvažnije. Lopta ih jednostavno htela.

VA 014 Bauwesen i dalje sa dva boda u plej autu očekuju mečevi sa Spartakom u Ljigu narednog vikenda, potom u Valjevo stiže Novi Pazar. Sledi  gostovanje u Beogradu i konačno meč sa Spartakom. Da će u okršaju komšija pasti odluka  u hali sportova 15.septembar ko će u Prvu ligu, a ko kao  9-i u baraž sa drugoplasiranim iz Prve lige za opstanak teško je reći, jer još 12 bodova je u opticaju.

Šansa da  se izbegne čak i baraž je i dalje u igri. Valja se boriti časno i hrabro, dok ima nade.

Znači nema predaje!

Momci glavu gore i napred do pobede u Ljigu za 7 dana. Ako je pobeđen Novi Pazar "pašće" konačno u Ljigu ove sezone i Spartak.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas