Logo
Print this page

NA VELEŽ KUPU U SARAJEVU 10 ODLIČJA PLIVAČIMA VALISA Featured

1valis velez kup

Na međunaronom plivačkom mitingu "Velež kup"  u Sarajevu u konkurenciji  20 klubova sa 305 plivača iz Srbije i BIH. Plivački klub "Valis" nastupio sa  6 plivača i osvojio 10 medalja. Ekipu su predvodli Vladimir Bošković i Nemanja Simić.
Sa dve zlatne medalje u disciplinama 50m slobodno i 100m slobodno  i bronzanom medaljom u disciplini 100m leđno Simon Stefanović je bio plivač Valisa.
Najbrža u disciplinama 50m slobodno i 100m slobodno je bila Tijana Todorčević, dok su po jednu zlatnu medalju osvojile Anja Radojević u disciplini 50m leđno i Jana Tomašević u disciplini 100m delfin.
Dve srebrne medalje je osvojila Milica Ristić u disciplinama 50m slobodno i 50m leđno, a druga u cilju je bila i Anja Radojević.
Do bronzanih medalja su stigli Simon Stefanović u disciplini 100m leđno, i Jana Tomašević u disciplini 50m delfin (35,61 sekundi).
Ognjen Dašković je imao odlične nastupe u disciplinama 50m i 100m slobodno završivši trke na četvrtom mesto, dok je u disciplini 50m leđno bio peti.
"Posle sedmodnevnih pripema u Vrujcima, i aktivnim dvodnevnim skijaškim odmorom na Jahorini, plivači su nastupili na međunarodnom mitingu" Velež kup "u Sarajevu iz punog treninga i umorni. Rezultatima smo više nego zadovoljni, i odličan su pokazatelj za tempiranje forme za najvažnija takmičenja u zimskoj sezoni koja nas očekuju u martu, a do tada ćemo imati još nekoiliko kontrolnih takmičenja ", kaže sportski direktor plivačkog kluba" Valis "Vladimir Bošković.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.