Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

I BEZ NEISPLAĆENIH ZARADA NA TERENU SE BRANI ČAST I OBRAZ METALCA Featured

1kkm vosa  3U 21.kolu KLS Metalac  je u hali sportova 15.septembar zabeležio devetu pobedu u sezoni, i to protiv Vojvodine 92:81.

Novosađani su ostali na 8 trijumfa, a budu li na kraju izjednačeni po broju bodova Metalac je u prednosti, jer je u Novom Sadu izgubio samo sa 98:101. Osmom mestu i plasmanu u Super ligu od Valjevaca bliža je zemunska Mladost. Ima zaostali meč sa Novim Pazarom i isti broj pobeda kao i Metalac, ali  i obe pobede u duelu sa Valjevcima. Super liga  će se igrati u Valjevu ako Metalac  pored Dinamika i Beovuka u Valjevu  pobedi  u gostima  OKK Beograd( oslabljen bez Musića, otišao u Igokeu) i Dunav u N.Banovcima, dok je u Novom Pazaru ekipa Valjeva totalni autsajder. Realnost je surova, jedna ili dve  pobede maksimum, a šta će biti videćemo.

Večeras protiv Vojvodine valjevski tim je dominirao.

Iako se igračima  duguju  ugovorene zarade (1,5 plata), što do sada nije bio slučaj, zbog  sankcija uvedenih   KK Metalac  zbog predsednikovog nenamenskog  trošenja  budžetskih sredstava Grada Valjeva, profesionalci su pokazali karakter. Iako neki spavaju i na podu, stavili do znanja prisutnim brojnim gledaocima, da im novac za razliku od oca i sina ipak nije u prvom planu.

Odigrali su još jednu odličnu utakmicu, u kojoj se znalo "ko pije, a ko plaća" čvrsto i beskoprimisnom odbranom čovek na čoveka  "raspala" Vojvodina, ostala bez prve postave, posle utakmice sa Metalcem(101:98), je bila osuđena na poraz.

Veći rival od "lala" i večeras je bio je tandem sudija: Glišić - Stefanović.

Da su kojim slučajem kao Metalcu u 3/4 sudili "razjarenom biku" iz Železnika  leteli bi vatrogasni aparati, sledile bi vanredne konferencije, pisana saoštenja i opširni tv intervjui na Pinku, Studijiu B, Hepi tv...

Đukanovičeva povreda skočnog zgloba, u 12. minutu je iznet sa terena pri vodjstvu Metalca 28:21, nije  uticala na pobednički  ritam domaćina.

Naprotiv, odbranom čovek na čoveka,  Novosađani su kao i učesnik finala Kupa Koraća u Nišu naterani na besomučno "prangijanje" sa efektom "nula" u prvom poluvremenu.

I mir na klupi doprineo je da već u 21. minutu  Metalac  vodi sa 49:26 i svima stavi do znanja  ko je pobednik.

Pre toga u žaru borbe Vasiću je stradao kapak na levom oku, laktom ga je nenamerno zakačio Nerandžić u skoku za loptom. Posle intervencije dr Milića Kovačevića, uskoro tati svog prvenca, zaustavljano je  krvaranje, i odigrao je meč do kraja, i tek tada otišao u Urgentni centar da mu se ušije kapak  i sanira povreda. Ne  treba posebno isticati  kako je vodio igru( 9 koševa, 6 asistencija) i ponavljati da su pouzdani i raspoloženi za igru Đuković i Pejović i ovoga puta zaboravljani čekali šansu na klupi.

Luka Anđušić je imao podršku brata sa tribina, nepogrešivo je  pogađao sa linije slobodnih bacanja(8:8), i tako peglao promašaje za tri(5:1) dok je za dva šutirao 9:6. Imao je  i najviše  imao čak 9 skokova 1 više od Kaplanovića( (20 poena -12:9 za 2, i 4 izgubljene  lopte) i  večeras sa "žutim minutima".

Nerandžić na svom nivou(16 poena, 6 skokova i 8 primljenih faulova), kao i Đuković( 12 poena, 6 skokova i 4 asistencije). Adis Turbić je pokazao kvalitet u odbrani,  i demonstriao je brzinu za kontra napad,   ali i brzopleto i nerezonski "palio" za tri preko ruke iz "Jarkove avije". Statistički "nevidljivi" Filip Pejović u odbrani lav, je "promašio sve" a kako i ne bi kad kad ga "prikucavanje" za  klupa urniše.

Kod Vojvodine silno pogurane od pomenutog sudijskog tandema, na kraju samo 49 indeksnih poena(još jedna besmisao statistike) u zaostatku za Metalcem (129:70) Marko Kovačević je ubacio 24, Aleksa Stojanović poen manje, a Miloš Grubor 17 poena.

Metalac je na 9. mestu sa isto toliko pobeda, a 22.februara ima prvu od 5 meč lopti, i to u Šumicama sa OKK Beogradom.

Plata će biti do kraja nedelje. reče nesmenjivi,  jedini plačeni preCednik  klubu koji nije u privatnoj svojini, već samo Udruženje građana, s pravom da samo troši budžetski novac.

Ali ne više!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas