Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ŠTETOČINA ZA PODSMEH NASTAVLJA POHOD U ZONU DRINA Featured

 1bfc mrMaher  da svake godine opravda knjigovodstveno desetine miliona narodnih para, a za 2019, dobaci do novih 20-ak miliona, u poslu sa kog ga može jedino skloniti "jedan od 10 miliona" nastavlja sa  sadomazo egzibicijama.

1bfc mlr nula

Današnjih 1:1 sa potankim Mladim Radnikom iz Požarevca, uz gol za kratkotrajno vođstvo postignut sa bele tačke, i opšte mrtvilo u igri tima bez srca i duše po ko zna koji put pokazuju da je štetočina i parazit na "pravom putu".

Biće da je rešio da po svaku cenu otera FK BK 2014, u zonu Drina, inače njemu omiljenu destinaciju, ka kojoj je težio dok je u Starom gradu sa Borom  krezom i društvom sa zelene pijace, služio ozbiljnim amaterima tog vremena  za "punjene", podkusur  i sprdačinu.

Sa 8 igrača sa strane plus dva komunalca kragujevačka zadužena da   prave pitu  od čega se ne pravi, zona na radost fudbalske  i neznalice i štetočine neće izmaći.

1bfc mlr trener

Imao je jesenas poslednju šansu da pokaže ljudskost i povuče se posle dve pobede. Sa pravim vodjom tim menadžerom u krš Trećoj ligi, mogao se  i sa 18 bodova uključiti u borbu za viši rang. Imao je igrače Valjevce da  čudo neviđeno i ostvare.

Svemoćna nezalica od koga svi  iole fudbalski pismeni beže ko đavo od krsta je zimus nešto i uradio.

Provalio je i najurio prošlog leta preskupo plaćenu prevaru od centarfora. Doveo momka iz susedne države, skromnog znanja i još jednog takođe sumnjivih fudbalskih vrednosti.

Sa današnjom igrom bez žara i krvi zona neće izmaći. Pored ono malo Valjevaca videsmo i jedno fudbalski zanimljivo dete, kadeta Beluševića. Ali ko je trebao to da shvati ga posla na klupu, pre vremena.  

Poklon za jubilej 100 godina 1920, ugašenog FK Budućnost povratak u zonu sumraka" se već nazire.

bfc mlr 3

Zaključak se nameće, čistka i kraj fudbalske golgote pod imenom "sranje kroz gusto granje" .

1bfc mler publika

bfc mlr parfem

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas