Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BUDUĆNOST VALJEVSKOG SPORTA SU MLADI A NE PARAZITI I ŠTETOČINE Featured

1vak  014 sp1Da svet sporta definitivno pripada mladima nedvosmisleno potvrđuju rezulati mlade garde valjevskih sportista, vaterpolista, biciklista, plivača, rvača, atletičara, karatista, strelaca...

Milionerima i lažnim sportskim ekspertima, što nemilice krčme novac iz budžeta Grada Valjeva polako ali sigurno ističe rok trajanja. Štetočine i paraziti jedan po jedan odpadaju besni do ludila što uzalud traže milione koje nikada ničim nisu zaslužili, a radom i rezultatima nikada nisu opravdali.

                                                      VALISOVA MLADOST ZA PRIMER

1vk valis prva b 18 19

Kadeti Valisa su treći u Kupu Srbije, dok je isti sastav pojačan četvoricom starijih kolega šesti u Prvoj B ligi. Četvorica kadeta Valisa su na spisku 32 najboljih u Srbiji. To su Aleksandar Kovačević, Stefan Vujić, Bogdan Gavrilović i Petar Stanić. Po prikazanim odbranama na Kupu Srbije poziv je zavredeo i Luka Ikasović, ali biće prilike.

Na drugoj strani milioneri VK Valjevo Gorenje, sa pet  puta više narodnih para u 2019, bez ijedne vredne pažnje mladje selekcije su posle remija sa Nišlijama upali u vrtlog plej auta i predstoji im grčevita borba za opstanak u elitnom vaterpolo rangu u Srbiji. Ne izbore li ga, ekipa sa tri Valjevca, jedini perspektivan je  Mitrović, neće igrati Regionalnu A-2 ligu bez obzira što dominiraju u utešnoj grupi ovog takmičenja.

VAK 014 MOŽE I HOĆE VIŠE I BOLJE

Novi klub u svetu atletike VAK 014 posle kratkotrajnog lutanja opredelio se za saradnju sa atletskim trenerom Vladimirom Bogdanovićem, kome slikanje sa decom posle osvojenih medalja na kros takmičenja i fascinacija roditelja nije cilj. Čovek je posvećen isključivo stručnom radu, adekvatnom uzrastu dece. Uspeh VAK 014 na kros ligi Centralne Srbije u Smederevskoj Palanci i pet medalja, zlato Matije Ristića (9 godina) na 500m, srebro Lazara Andrića (11) na 600m, treća mesta Dimitrija Gajića(11)na 600 i Milana Markovića(13) na 1.500m,, četvrto Tamare Panić(11)na 800m, i sedmo mesto Stefana Tešića(15) na 2.000 metara, su potvrda Valjevo ima talente i da atletska priča nije više samo AK Metalac.

                                                            PRVA ZLATA ZA NIKU I ZOJU RATKOVIĆ U 2019.

1nika i zoja bg 2 ciklo krosPorodična manufaktura Ratković sada osamostaljena u sportskom društvu "Vila Gala", dojučerašnje zvezdice  Biciklističkog kluba Boba, na beogradskom asfaltu potvrdila je svoje vrednosti.

Na otvorenom prvenstvu Beograda u ciklo krosu Nika i Zoja Ratković su trijumfovale, a stariji Ratkovići  Gala i Milorad Ratković su bili peti. Svi  zajedno su najavili nove uspehe i titule na trkama što slede narednog proleća.

                                                         UROŠ MILAŠINOVIĆ JE PERJANICA KK ZVEZDA!

1KK Y CACAK 19 3

U Preljini kod Čačka u konkurenciji preko 600 učesnika iz oko 65 klubova na prvenstvu regiona Karate federacije uže Srbije za poletarce, pionire i nade valjevski karate klub Zvezda  je nastupila sa 3 takmičara.

Uroš Milašinović(desno na slici), trenira sa KK 014, a član je KK Zvezda je u disciplini kate, B ​​klase osvojio zlatno odličje, dok je u apsolutnoj kategoriji malo nervoznim nastupom morao da se zadovolji osvajanjem srebrne medalje. Interesantno je da mu je protivnik bio isti takmičar kojeg je već pobedio u B klasi.

Aleksandra Radovanović sa tek oranž pojasom u svojoj D klasi skorom 1: 2 je poražena sudijskim neopreznošću, a moglo bi da se reći bahatošću i neznanjem,  izgubila šansu za jednu od medalja. U disciplini borbe takmičar Zvezde, Uroš Ilić u kategoriji - 50 kg je pokazao talenat i taktički dobro propraćen meč ali nedovoljnog iskustva i nepažnjom izgubio je šansu za medalju rezultatom 2: 3.

"Predstoji još mnogo rada i učešće kako na kontrolnim turnirima tako i tempiranjem forme na preostalim nacionalnim takmičenjima. Uz mala finansijska sredstva i druge prateće problema, klub u svojem višedecenijskom postojanju pokušava da  opstane i sledi put razvoja mladih ključnog detalja svoje programske orijentacije karate sporta tako i fizičke kulture uopšte", reči su trenera i direktora kluba Duška Sopčić

Šest takmičara Karate klub 014 u kategoriji kata se okitilo  odličjima i obezbedilo plasman na državno prvenstvo Srbije.1VA 014 Cacak prvenstvo

U kategoriji pionirki Andrea Krstić je osvojila dve zlatne medalje u apsolutnoj i u svojoj klasi. Ksenija Kosić koja je osvojila srebro, Ana Živanović i Tamara Dražić bronzu.U kategoriji poletaraca Višnja Đurđević je osvojila zlatnu medalju.

Ivana Matić je uprkos velikom trudu i zalaganju nije uspela da se domogne odličja.

 Postignuti uspeh na prvenstvu regiona, veliki je postrek za takmičare i trenere KK 014, koji će svoje aktivnosti usmeriti na pripremu takmičara za nastup na prvenstu države koje će se održati za dve nedelje.

                                                      PLIVAČI SJAJNI I U BORU

1 VALIS BOR 1 19

Plivači Valisa, njih četvoro osvojili su medalje  u Boru održan sedmi po redu međunarodni plivački miting, u konkurenciji  24 kluba i  259 takmičara iz Bugarske, Severne Makedonije i Srbije.

Vuk Tešanović je bio drugi u disciplini 50m delfin, treći na  100m slobodno.
Srebrnu medalju je osvojila Maša Radojević na  100m slobodno, a bronzu na 100m prsno. Druga u plasmanu u svojoj kategoriji je bila i Teodora Subotić na 50m leđno. Nemanja Pavlović je u disciplinama 100m slobodno i 100m prsno osvojio bronzane medalje.
"Svi takmičari koji su nastupili su ujedno bili i na pobedničkom postolju, nekima je ovo takmičenje bilo u funkciji sticanja iskustva, a nekima je ovo jedna od poslednjih provera pred državna prvenstva koja ih očekuju u narednim nedeljama. Svim zainteresovanim roditeljima poručujemo da je mart mesec pravo vreme da upišu decu u klub, radnim danima u 18 časova na bazenu Tehničke škole ", kaže predsednik plivačkog kluba" Valis "Branislav Kovačevic.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas