Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MARTA POTVRDILA DA ŽENSKI RUKOMET MOŽE U RANG VIŠE, ALI U 2020. Featured

rk m obren jpgBruka i sramota u Smederevu, poraz od Mladog radnika iz Radinaca 25:33, i po svoj prilici šut karta iz trke za viši rang, su brzo zaboravljeni. Metalac je pobedio Radničkog u Obrenovcu 31:28(15:13) i pokazao karakter da i bez povređene golmanke Milice Đikić sportski nastavlja da se bori sa Radinčakama i Beograđankama i za prvo mesto u Prvoj ligi Centar, iako rivali imaju po 9 pobeda i utakmicu manje. Ukaže li se prilika možda bude i višeg ranga, ali o tom po tom.

Junakinja pobede u Obrenovcu bila je oduvek najbolja i pre odlaska i po povratku u matični klub Marta Mosurović(Beljić devojačko prim.aut). Marta je ovog subotnjeg popodneva "ugasila"  rivalke do danas sa istim brojem pobeda(7). U Obrenovcu je Marta brojala do 13! 

Dunja Despotović je  postigla 7, Mirjana Obrenović 3, Jovana Cvetković, Marija Andrić,  Željana Milinković po 2 gola. Po jednom u listu strelaca su se upisale: Anja Vilotić i Jelica Mijailović. Kod Obrenovčanki dominirale su Milica Perović sa 10 i Andrijana Popović sa 9 golova.

U 12. kolu u Valjevo stiže Crvena zvezda

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas