Logo
Print this page

U PARKU PEĆINA NOVA "NULA" MILIONERA, ZONA I OKRUG MNOGO ZANIMLJIVIJI Featured

1bfc smdrv nula

U valjevskom Parku Pećina, opet je usledila bežanija sa Krušika, u okršaju dva skromna tima teško da bi laik razlikovao domaćina FK BK 2014 što bi da pretekne i opstane, od gosta Smederevo lidera Treće lige Zapad, u planu da od leta zaigra ponovo Prvu ligu. Premalo fudbala da zadovolji čak i polusvet, a ono malo fudbalski pismenih što se razume u fudbal, samo su gubili vreme.

Komunalac na klupi domaćina skakao je do neba, kad je došao kraj meča, u kome nije viđen ni jedan gol.

U svakom iole ozbiljno organizovanom klubu teško da bi mogao da bude i peti u stručnom štabu, ali u valjevskom gde šest i po godina vedri i oblači, najveća neznalica i štetočina, što nemilice troši desetine miliona narodnih para, ekipu vode  podobni i i poslušnici, podguzne muve.

Od 9 FK BK 2014 je već izgubio 7 prolećnih bodova, 4 u Valjevu, a kako stvari stoje i gubitak raste  na 10, posle gostovanja na Kosovu u Zubinom Potoku naredne subote.bfc smdrv0Pored otpisanih Poleta(10 bodova), Proletera i Drine (14) bez obzira na meč manje, Provo i Fap sa 19, BK 2014 sa 20, Loznica i Sloga iz Petrovca na Mlavi sa 21, boriće se da izbegnu 11. mesto u selidbu u niži rang.

U zoni Kolubare i Mačve povratak otpisanih se nastavlja.

Ribnica isprašila Vrelo sport 3:0, a Spartak Borca iz Lešnice u Ljigu 1:0, i sa 6 bodova na startu proleća oba  tima pokazuju karakter i kvalitet, da mogu opstati. Zadrugar je "otresao" Divce 4:0. Radnički se na Petom puku namučio(1:0) sa potonulim imenjakom iz Klubaca, ostao u trci za prvo mesto, a učinio uslugu Mioničanima i Ljižanima. U okršaju prvog i drugog u Bogatiću, prazne puške, ali  šanse Želje iz Lajkovca da se vrati u Treću ligu rastu.

Nedelja je rezervisana za gradski derbi Okružne lige Kolubara:  Tešnjar - ZSK  na Petom puku. Tešnjarci su usmereni na svoju školu fudbala, što je i najbolji potez. K-2 je na startu pobedila Tešnjarce, i danas u 14 sati igra sa Tularima na Senjaku.

Momci iz Dračića su preskočili Brđance, i u egalu sa Rubrizeom nastavljaju borbu za prvo mesto. Danas su u prilici da poprave gol razliku, rival im je pretposlednji Sovljak.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.