Menu

zaglavlje

ZORAN BALJAK SE VOLI I POŠTUJE

ZORAN BALJAK SE VOLI I POŠTUJE

    Drugi po ...

SEOSKE SPORTSKE IGRE VALJA NEGOVATI ZA DOBROBIT BUDUĆNOSTI DECE SRBIJE

SEOSKE SPORTSKE IGRE VALJA NEGOVATI…

foto fb Posle završne ne...

PREZENTACIJA DR MIRKOVIĆA NA KONGRESU NEUROLOGA U OSLU

PREZENTACIJA DR MIRKOVIĆA NA KONGRE…

Načelnik neurologije u Op...

"DIMITRIJE PANTIĆ I ŠOJIĆI" NA VALJEVSKI NAČIN

"DIMITRIJE PANTIĆ I ŠOJIĆI…

"Pravila igre" Gradske ...

DANAS U VALJEVU MEMORIJAL "ZORAN BALJAK"

DANAS U VALJEVU MEMORIJAL "ZOR…

Zahvaljući momcima sa s...

SRBIJA SAMO PETA NA EP U BUGARSKOJ, MAĐARSKA ŠAMPION

SRBIJA SAMO PETA NA EP U BUGARSKOJ,…

Foto: waterpoloserbia.o...

OK SRBIJANKA 014 NA FINALU SIM U SPLITU, A VALJEVO JOŠ OKLEVA

OK SRBIJANKA 014 NA FINALU SIM U SP…

  foto sim srbija&n...

MLADI SRBI  BEZ MEDALJE NA EP U VATERPOLU

MLADI SRBI BEZ MEDALJE NA EP U VAT…

foto VSS Na Evropskom ša...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

ZVEZDIN UROŠ MILAŠINOVIĆ NAJBOLJI VALJEVAC NA KARATE PRVENSTVU SRBIJE Featured

1zvezda pr srbije uros

Na karate prvenstvu Srbije u Kragujevcu sjajan uspeh mladog ValjevcamUroša Milašinovića,  takmičara KK Zvezda osvajača  zlata i srebra.

Najbolji u Srbiji,  njih više od 1000 plasiranih iz 110 klubova, nadmetali su se u konkrenciji poletaraca, pionira i nada. Zvezdin jedini plasirani takmičar nacionalnog prvenstva Srbije u disciplini kate, Uroš Milašinović potvrdio je svoju dominaciju u uzrasnoj kategoriji nade, osvojivši dve medalje. U svojoj B klasi je dominirao. U apsolutnoj kategoriji u izuzetno jakoj konkurenciji uglavnom Beograđana i takmičara uz iz Vojvodine, zbog jakog žreba u prva tri kola radio je sa jačim izbornim katama, da bi u finalu zapravo odradio tek naučenu visoko rangiranu katu UNSU, ali još uvek nedovoljno uvežbanu dpvpčkmu samo za  drugo mesto.

"Srebrna medalja je veliki uspeh pa će na učešćima na još par jakih turnira, biti poptpuno spreman za Balkansko prvenstvo krajem maja" ističe direktor kluba Duška Sopčića, prezadovan saradnjom Uroša i trenera Kindera Dragana Todorovića.

Zvezda sarađuje sa beogradskim karate klubom Kinder i njegovim trenerom Draganom Todorovićem, trenutno potpresednikom Beogradskog karate saveza. Uskoro će biti ozvaničem ugovorni memorandumom o razumevanju, saradnji i zajedničkim pristupom trenažnih aktivnosti perspektivnih takmičara oba kluba, a mladi karateka Zvezde je već iskoristio deo odrađenih treninga u Beogradu. Direktor i trener Zvezde Duško Sopčić čestita dvostrukom osvajaču medalja Urošu Milašinović njegovim roditeljima, posebno ocu Zoranu koji ga je usmerio u karate sportu jer je i sam bio dugogodišnji karate trener i sportski radnik i ujedno se zahvaljuje i svim trenerima sa kojima je vežbao i sa kojima je nastavio predani rad sa puno sportske sreće do najviših takmičarskih ostvarenja.

 

Karate klub 014  šest takmičara  osvojio pet medalja.

Poletarka Višnja Đurđević je osvojila srebrnu medalju u klasi E osvojila je Višnja Đurđević. kao i pionirka Tamara Dražić u klasi E. U apsolutnoj i u klasi B, Andrea Krstić osvojila dve bronzane medalje, dovljne smatraju u klubu za nastupu na Balkanskom prvenstvo. U kategoriji Nada Matija Soldatović osvojio je treće mesto.

U Karate klubu 014 su zadovoljni postignutim rezultaima, i ističe da se ponovo pokazalo da mali klub sa veoma malim sredstvima ipak pronalazi snagu da postiže uspehe.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas