Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U DANU KRAĆEM ZA SAT SPORTA I SUNCA ZA OSMEH I ZADOVOLJSTVO NA PRETEK Featured

1mladost cent srb pancevo

Dan skraćen za jedan sat nije uskratio zadovoljstvo svima što vole prolećno Sunce, i što znaju da uživaju u čarima sporta.

Još uvek se nisu stišale strasti posle subotnje crno bele večeri u beogradskom ex Piniru, dovarni  prof Aca Nikolić, pobedi fudbalskog šampiona protiv "Provincijskog Urugvaja"šabačke Mačve, tek sa penala, devastirani ex šampion Partizan je "streljan" četvrti put zaredom. Napredak ga je u Kruševcu srušio, i pokazao da je Savo Milošević novi u nizu promašaja  kvrarteta dva Vučelića, Vazure, i "šerpice" Vuletića i dalje nadpredsednicima  devastiranog kluba.

Valjevo ima svoje nadpredsednike štetočine i parazite, malo manje od crno belog kvarteta

Jedan  iako uskraćen za 10-ak i kusur miliona narodnih para za 2019, zbog nenamenski potrošenog miliončeta i kusur, umesto da odgovara pred zakonom i da mu valjevska košarka konačno vidi leđa, posle sedmodevnog zatvaranja KK "kancelarije"  preko ličnog portparola najavljuje   za septembar  "Valjevo koš" turnir sa  evropskom velikanima, sve sa Miloradom Dodikom.

Drugi, što bi verovatno da se meša i u košarku da nije prvog, u beznadju lične gluposti i sujete, pored dva "kontrolora" kragujevačkih komunalaca, angažovao je i treću podguznu muvu da broji koliko dece svaki dan dođe na trening, sve u cilju racionalnijeg trošenja za 2019. predviđenih 14 miliona !

Svi drugi na valjevskim prostorima u danu skraćenom za jedan sat, uživali su u čarima prolćenog Sunca, radostima što sport donosi.

MLAĐI PIONIRI MLADOSTI NAJBOLJI U CENTRALNOJ SRBIJI

Na Prvenstvu Centralne Srbije u SC Mladost u Pančevu za seniore, kadete i mlađe pionire rvači Mladosti osvojili su 15 medalja.
Prva mesta osvojili su Uroš Kojić, Relja Lukić, Strahinja Dragojević i Miloš Ivanović kod mlađih pionira, Marko Ivanović kod kadeta i David Petrović kod seniora. Veljko Mitrović je bio drugi kod pionira, a treća mesta osvojili su seniori Bojan Marić, Bojan Đurđević, Aleksa Pušić, Nemanja Milutinović i Ljuba Jovanović, kao i Dimitrije Radovanović i Božidar Kovačević kod kadeta. U ekipnom plasmanu mlađi pioniri su osvojili prvo mesto.

                                             RVAČIMA VALJEVCA ČETIRI ODLIČJA

1RK VALJEVAC KG 4

Rvači drugog kluba iz grada na Kolubari RK Valjevac osnovanog 2015. od od 2018. u Prvoj ligi,  su nastupili u Kragujevcu sa 4 takmičara, i svi su oosvojili medalje.

Senior Hristijan Ćosić je bio treći, a tri kadeta su rvale finale. Srebrni su u kategoriji do 80 kg Aleksandar Ranković,  Kristijan Nožica do 65 kg, i Matija  Marković do 60kg. Ekipu je vodio iskusni Rade Marković   .

                                   ZLATO I SREBRO  ZA AK VAK U SMEDEREVU

VAK SMDRVO 1

Na prvenstvu Centralne Srbije u krosu u Smederevu najmladji član AK VAK Valjevo Matija Ristić (2010. godište) je pobedio u trci na 500 metara.  Lazar Andrić(2008) je bio treći, a Dimitrije Gajić 4. na 600 metara. ,  a Stefan Tešič(2004) na 1.500 šesti.   Tamara Panić(2008) nije nastupila zbog ozlede.

VALJEVSKE RUKOMETAŠICE I RUKOMETAŠI NIŽU POBEDE

Rukometašice ORK Metalac 2105  pobedile se stvarnu Crvenu zvezdu. Prredsednica Ana Gajić je odbranila tri sedmerca! Mirjana Obrenović(9 golova), Jovana Cvetković 5, Marta Beljić- Mosurović i Dunja Despotović po 4,i ostale Valjevke su brojale do 35, i samo 13 golova više, od crveno bele ekipe, kadre da se ravnopravno nosi sa domaćinom samo u prvih pola sata i rezulata  13:12. ŽRK Metalac sa 9 pobeda i tri poraza  deli treće mesto sa šabačkim Medicinarom 2.

U istom rangu Prva liga Centar rukometaši Metalca su bili bolji od Sinđelića 26:24, za četvrtu prolećnu pobedu, uz jedan remi i trenutno visoko 4.mesto sa 20 osvojenih bodova.

Da li zbog Sunca, ali  fudbal, u Valjevu živi samo na "malim" terenima jer veliki je rezervisan samo za nadpredsednika i njegov FK "prošlost".

 U zoni Kolubare i Mačve vodeći tandem je pobedio, Mačva iz Bogatića OFK Divce pored aerodroma 3:2, a Želja u Lajkovcu Brezovicu  2:0. Valjevski Radnički pokazuje sve veće interesovanje za viši rang. Potvrda je i novi trijumf, ovoga puta u Lešnici 3:2, pa je ekipa sa Petog puka i dalje samo tri boda u  zaostatku za vodećima. Ribnica i ljiški Spartak postaju "razjarena goropad". Gle bezobarzluka, opet su pobedili, i to treći put uzastopno u martu. Spartak u gostima Vrelo sport 3:0, a Mioničani u "osaki" samo sa 2:0. Zadrugar je odoleo u Krupnju i izborio je veliki bod(1:1).

U Okružnoj ligi Iskru je u Bukovici "ugasila" Mladost iz Dračića 2:1, i prošla još korak bliže zoni. Kolubara 2 je naišla na minu u Tvrdojevcu(1:4), aTešnjar u Tularima 0:2. Jedinu pobedu zabeležio ZSK i to 3:0 protiv Jabučja.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas