Logo
Print this page

ZVEZDA RAZBILA PARTIZAN, ŠTETOČINA SE "OMRSIO" PRE USKRSA U PARKU PEĆINA Featured

1bfc fap 5 0Plej of Aba lige obeležavaju svojim petim nastupom u  finalu košarkaši Crvene zvezde. Večeras u dvorani "Aleksandar Nikolić" u trećoj utakmici polufinala razbili psihološki za treći meč totalno nepripremljeni  i očajno vođen Partizan. Za razliku od pobednika stranci u redovima Partizana nisu pokazali ništa. Zvezda čeka pobednika sutrašnjeg meča Cedevita - Budućnost, i realno je najbliža povratku u evropsku elitu, razlog je jednostvan,   ima sve što poželi.

Partizan je posle nekoliko godina "progledao" a večeras su ga obrukali stranci. Nema druge crno beli će morati  malo počistiti avliju ako žele povratak u Evroligu 2020.

Popodnevni fudbalski hepening u Parku Pećina uoči sutrašnje slave Sveti, i sećanja na Drugi srpski ustanak, bio je uvod u crveni belo veče.

 Za valjevske prostore u novom milenijumu uskraćenom za iole ozbiljnija fudbalska zbivanja,  u jedinom preskromnom sportskom događaju u gradu na Kolubari, Fap iz Priboja na Limu, klub sa tradicijom i plejadom fudbalskih velikana osramotiila su  dečurlija  i igrači nedorasli igranja čak i u petom rangu takmičenja, a kamo li u zoni ili Trećoj ligi.

Posle 45 minuta  mutant pretvoren u "davljenika" zahvaljujući šestogodišnjoj turturi fudbalske neznalice, i bahate štetočine  bez presedana, Milanu Milinoviću, se konačno "omrsio" ovog proleća.  U Parku Pećina FK BK  2014 je  pobedio 5:0, a na poluvremenu je već imao 4:0!

2bfc fap 5 0

FK BK 2014. od 10.marta do danas postigao jedan gol, i osvojio 3 od 12 bodova. Stručni štab sa četiri, pet. šest pomoćnika, skockao je danas tim da pobedi sa 5:0 i sačuva, da su kojim slučajem izgubili nadpredsednika, mora se priznati sposobnog da konačno prvomajsku izložbu psa izmesti sa stadiona u Parku Pećina.

Opstanak je daleko, ali 24 boda i sada gol razlika 17:18 ohrabruju da se politički projekat, što je moda i na mnogo višem nivou, neće srušiti kao kula od karata, iako je samo na 33 posto ovog proleća.

Štetočina i parazit sa 15 miliona narodnih para traži spas za svog mutanta iz zone sumraka.

Pribojci su pored  Poleta i Proletera overili vizu za niži rang. Rejting Prova, ljubovijske Drine, Sloge iz Petrovca na Mlavi, Mokre Gore iz Zubinog Potoka, Loznice je u ravni  rejtingom  valjevskog fudbalskog jada  i čemera, pretvorenog u bezlično fudbalsko biće.  Napredsednik sa mutantom bi da  nas  još zamajava i pokušava iz sve snage  ovog proleća da naivne prevede žedne preko vode.

Na sreću vode još uvek ima dovoljno i neće moći da nam  uskrati zadvoljstvo  ma koliko se trudio i mislio da je uspeo, da mu vidimo leđa.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.