Menu

zaglavlje

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ŠAMPIONSKA GROZNICA TRESE VALJEVO I LAJKOVAC! Featured

bk m marija p1Posle tačno 160 dana večeras će u ring  ponovo lider od početka  Bokserske lige Srbije valjevski Metalac i Radnički. Meč je u Kragujevcu u 19 sati, u dvorani Park. Metalac ide sa top timom na pobedu maksimalnim rezultatom bez obzira na kvalitet rivala.

U Lajkovcu odbojkašice Železničara danas u 17,30 uz direktan tv prenos igraju drugi meč finala za titulu šampiona Srbije !

U Valjevu 16.decembra 2018. u ring protiv Kragujevčana zbog povreda nisu mogli "despoti" Gavrilović i Grmuša, i silom prilika ekipa je istumbana u lakšim kategorijama. Gosti su  dobili meč u lakoj (do 60kg) kategoriji bez borbe, a zabeležili  su u ringu  jednu pobedu. Dejan Dašić je u velteru(do 69kg)  pobedio Nikolu Živanovića na poene.

Umesto 12:4 na kraju je bilo samo 10:6 za Metalac jer je pred kraj prve runde Saši Milovcu u sudaru sa Slobodanom Jovanovićem, slomljena nosna kost. Izostala je diskvalifikacija ili u najgorem slučaju  bodovanje meča do  prekida. Sudije su slabijeg borca proglasile za pobednika, a žalba Metalca kao i sve druge posle dugo nije razmatrana, da bi nedavno konačno odbijena .

Ključni od tri poslednja koraka ka tituli (posle Radničkog u Valjevo dolazi Vojvodina, najverovatnije na Drugi Uskrs, i sledi gostovanje u Nišu) za  Metalac  je večeras u Šumadiji.

Realno, Janjić, Gavrilović, Grmuša i Savić, su apsolutni favoriti u mečevima sa kragujevačkom četvorokom: Aleksandar, Kristijan, Nenad  i Slobodan Jovanović.1janj gavril grm

1savic 1

Za očekivati je da kao i u Valjevu teškaš Geard Ajetović, tu je i alternativa Polić,  i superteškaš Milutin Stanković imaju protivnike samo na papiru.

1GEARD A RADN BGD

1MICA 3

Ostaje da srednjaš(75kg) Aleksa Marković potvrdi da nije slučajno na spisku reprezentativaca, i da  kao u Valjevu pobedi  Sebastijana Andjelkovića

1leka

1nz s

Realno jedini kome se smeše bodovi kod Kragujevčana je velteraš(69kg) Dejan Dašić, najverovatnije ponovo u ringu sa Nikolom Živanovićem.

1nikola z nis stosic

Iz svega rečenog dileme nema, Metalac odlučuje o šampionskoj kruni.

Boksere Metalca nije omela krađa bez presedana u Lagatoru  kada je umesto 8:8. na kraju bilo 12:4 za Loznicu, poslednjeg ekipnog prvaka države.

Metalac i pored silnih pehova sa povredama, ima najbolji tim, najviše reprezentativaca, Nemanja Gavrilović je pre tri dana osvojo Beogradskog pobednika, i pre svega najviše je pokazao od svih.

Đorđe Milanović sa malom i neprimetnom ali zajednički posvećenom  ekipom valjevskih sportskih radnika, nije slučajno dobio zasluženo poštovanje i respekt svih časnih poslenika u srpskom svetu boksa i šire.

Boks je takav, prljavštine i mulja uvek i na sve strane. Ali svi prljavi pokušaji pojedinaca da Valjevce zaustave na putu do trona do sada su se razbili kao morski talasi o hridi.

Tako će i proći i najnoviji.

Loznica dan posle Metalca boksuje u Beogradu sa Radničkim, i bez tv prenosa, iako je prvobitno bio najavljen za četvrtak sa Crvenog Krsta.

Da li se možda nešto želi sakriti?

Gledoaci tv Arena sport pratiće meč ekipa sa začelja  Bokserske lige Srbije: Vojvodina - Naissus, okršaj  bez ikakvog značaja, sa najnekvalitetnijim sadržajem, zakazan u isto vreme kada i onaj na Crvenom Krstu.

Da li su možda Metalac i Loznica trebali da boksuju u isto vreme, zbog regularnosti samo? 

Loznica je zimus pobedila "krstaše" 14:2 na Lagatoru, u četvrtak bi da pobedi na Crvenom krstu sa "nulom". Možda baš tako i bude. Ali i pored  previše uočljivog favorizovanja komšija u Metalcu se ne obaziru na pokušaje da se ponovi priča od pre 20 i više godina, i otme već osvojena titula u Valjevu, kada je trener Loznice udario sudiju Vlašića, a meč bio nastavljen, iako je Metalac morao da dobije službenim rezultatom 20:0 i osvoji titulu.

Uveliko se forsira priča o majstorici, a zna se od koga i zašto. 

 Bokserska groznica trese Valjevo kao nekada, šesdesetih, osamdesetih i devedesetih godiina prošlog veka.

1grm total

Neizvesnost pobedničkog pohoda  potrajaće  još 10-ak dana, dok Valjevo konačno ne dobije šampiona države u ekipnom sportu, i Metalac postane prvak Bokserske lige Srbije!

Ali sačekajmo najpre ishod velikog derbija u Kragujevcu: Radnički - Metalac!

ODBOJKAŠICE ŽELJE  DANAS  ZA IZJEDNAČENJE U TRCI ZA ŠAMPIONSKI TRON !

U Lajkovcu odbojkašice Železničara danas u 17,30 uz direktan tv prenos(RTS) igraju drugi meč finala za titulu šampiona Srbije. Jedinstvo iz Stare Pazove vodi 1:0 u finalnoj seriji, ali  Maja Savić i drugarice znaju da više nema prava na grešku i učiniće sve da da poravnaju rezultat, posle nesretno izgubljenog meča u taj breku u gostima 14:16

Lajkovac je uz svoje odbojkašice, a Valjevo se danas seli u Kragujevac, po pobedu i radost, decenijama politikatski uskraćene, ali konačno ponovo na dohvat ruke!

Napred  Želja i Metalac do pobede i titule šampiona Srbije!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas