Logo
Print this page

KEROVIMA MEDALJE, DOK ŠTETOČINA UJEDA ZA SRCE I DUŠU SVE JAČE Featured

1bfc tutin 1Martovska  rasprodaja ugleda i bodova na kratko prekinute u aprilu, nastavljena je prvog maja. FK BK 2014 je posle blamaže u Mihajlovcu i poraza 1:2  izgubio nova dva boda, ovoga puta u Parku Pećina.

Tutin  kandidat za Prvu ligu, dok se  većina vas pita gde bi taj Tutin, je na Dan i praznik  rada 1.maj odneo bod iz Parka Pećina.

Nije bilo golova, šansi jeste, valjevskom timu su čak 4 izgledne prilike  bile nedovoljne da postigne gol i da pobede. Za utehu i peti izgubljen bod od 6 u protekla 4 dana, nema teže posledice. I "kolege" davljenici su prošli ko bosi po trnju, tako da bude li pobede u narednom kolu u Ljubiću opstanak će biti tri koraka bliži, ali vređanje fudbalske cene nema cenu.

Poseta iznenadjujuće dobra, valjda zbog 1.maja. ali i događaja tik iz teren na kome se igrao fudbal.1BFC TUTIN 2Aplauzi, ali mnogo jači sa pomoćnog terena stadiona u Parku Pećina u trenucima kada su sudije proglašavale najbolje  na tradicionalnoj izložbi pasa, su potvrdili da Valjevci vole pobednike.

 

 

Ako to nisu u fudbalu dobri su i psi svih rasa i veličina.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.