Logo
Print this page

ŽIKINA ARMADA DONELA LAJKOVCU I ŠAMPIONSKU KRUNU! Featured

1jl samp1Odbojkašice Železničara iz Lajkovca postale su posle osvojenog Kupa i šampionke Srbije!

U finalnoj seriji posle 0:2, što se nikada nije desilo u istoriji finala, preokretom su došle do 3:2 impresivnom pobedom u petom meču odluke, izvojevanom za 80-ak minuta rezultatom 3:0(25:13, 25:23, 25:21) u Staroj Pazovi protiv Jedinstva!

Veličanstvenom igrom, odbojkašice lajkovačke ekipe pokazale su moć šampionki. Ostvarile su neverovatan uspeh, osvojile su duplu krunu, tutulu šampiona Srbije i pobednice su nacionalnog Kupa!1L S 2Od starta  u meču odluke u minijaturnoj  i neuslovnoj salici nedostojnoj kluba i ekipe Jedinstva u Staroj Pazovi na terenu i oko terena Lajkovčanke i Lajkovčani su dominirali.

1jl publika

Energija, hemija u ekipi, osmeh samopouzdanja i vera i trijumf Lajkovčanki su bili upečatljivi od starta meča, kao i proključali vulkan  u delu sale gde su bili navijači Želje.1l j sp 1

1l j 2

Početnu prednost Jedinstva Železničar je lako anulirao sigurnim prijemom i neprolaznim i nepogrešivo i pravovremeno postavljenom odbranom, posebno blokom. Pazovčanke su pročitane, a moćnim servisom i smišljenim napadačkim akcijama, predvođene Jelenom Mlađenović  Želja u prvom setu dominira.

1 j l 13 mladjenov

1l j 17Posle 25:12 u prvom setu u drugom domaćin  je znatno popravio igru, što nije bilo dovoljno za izjednačenje, jer je lajkovačka ekipa u najvažnijim trenucima serijom sigurnih servisa, blokom i neodbranjivim napadima, te ključnim faktorom, većom koncentracijom i sigurnošću, igra jako i hrabro, svojstveno šampionu i   stiže do 25:23, za ispostaviće se nedostižnih 2:0.1jl iv1ana blok

1jl 2 set

Jedinstvo je u trećem setu pretilo, ali se pretnjama ne pobeđuje. Posle 12:8 za Želju kreće Jedinstvo. Serijom od 6:1 Veronika Đokić, Jovana Milosavljević i Milena Koprivica donose preokret i 14:13.

Slede minijature Jelene Stanimorović u napadu i u odbrani, dva bloka Maje Savići već je16:14.

1j l sedmica

Nikolina Lukić uz promašaj Jedinstva sa nova dva ubitačna poena najavljuje titulu, a rezultat je 19:15. Koprivica servisom daje poslednju nadu domaćinu posle 21:21 Aut Jovane Milosavljević, kuvanje Sare Ranković, kontra Jelene Stanimirović i poen posle bloka Maje Savić su potvrdili  da je san  dosanjan. Šampionska kruna, prva, istorijska, je od večeras u Lajkovcu i Kolubarskom okrugu.

1jl pJedinstvo (SP) – Železničar 0:3 (13:25, 23:25, 21:25)
Dvorana: Hala sportova u Staroj Pazovi. Gledalaca: 500. Sudije: A. Petrović, M. Janković. Rezultat u seriji: 2:3.
JEDINSTVO: Vujnović 6, Lekić 2, Koprivica 5, Glušac 1, Antanasijević 5, Mirosavljević 8, Pavlašević (libero), Kockarević 12, Radišić, Četnik, Đokić 2. Trener: Jovo Caković.
ŽELEZNIČAR: Lazarević 4, Gajić 8, Savić 10, Mlađenović 12, Oluić 2, Lukić 10, Spasenić (libero), Stanimirović 4, Ranković 1, Grujičić (libero), Vasileva, Kutlešić, Tošić. Trener: Mirjana Musulin.

Primer Železničara slediće i bokseri Metalca, gle čuda ponovo u četvrtak ali tek što sledi 10.maja . 

"Dinastija" istinska odbojkaška armada  Žike Lazarevića u 2109. hara srpskom ženskom odbojkom!

"Otpisana" Mirjana Musulin je u kratkom vremenskom periodu, mesec dana pre osvojenog Kupa  preuzela je tim i potvrdila karakter pobednice. Odvela  je Železničar do duple krune, i to posle 0:2  u finalnoj seriji plej ofa.1jl musulin

1jl gajic

1jl slavlje

1jl pppp

Suze radosnice šampionki i suze tuge Pazovčanki, pobednički poklič i pesma pobednička obeležili su kraj finala plej ofa, i najavile  početak velikog slavlja u Lajkovcu, od danas  2.maja 2019. šampionskom Gradu odbojke.

1L MOTORISTI

Lajkovac, je dostojno dočekao šampionke, vatrometom, sa trubačima i predvodnicima  kod dolaska , OK Železničar, bajkerima na moćnim dvotočkačima, pod punom turažom!

1jl bus

11L TRUBA

1L IVANA

1L DOCEK

1js maja

1jl ivaaaa

 

1jl kolo

 Šampionke Srbije posle užičkog Jedinstva prve ekipa u novijoj istoriji izvan Beograda su: Aleksandra Spasojević, Ivana Lazarević, Aleksandra Gajić, Maja Savić, Jelena Mlađenović, Jelena Olujić, Nikolina Lukić, Milica Tošić, Sara Ranković, Anica Kutlešić, Jelena Stanimirović, Ralica Vasileva, Dunja Grujičić,  trener Mirjana Muslin, i saradnici: Vladimir Živković, Marko Ivković i  skaut Lazar Tabaković.

Trio Tabaković, Maja Savić i Želje i eks trener OK Valjevo Danilo Pejović bili dostojni akteri velikog finala.1jl trio va

A pre svih tvorac šampionske priče je Živorad Žika Lazarević

1jl z i i

11 L Z  I IVANA

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.