Logo
Print this page

METALAC IDE U NIŠ PO TITULU! Featured

1111 BKM VOSA

Metalac još korak deli od istorijskog  i osvajanja prve titule u ekipnom sportu u Gradu Valjevu!

Najslabije  plasirani tim Bokserske lige Srbije večeras je ispraćen iz Valjeva sa "nulom"a od šest borbi, četiri su završene već u prvoj rundi. Rivali Dušana Janjića i Milutina Stankovića istakli belu zastavu u drugoj rundi, dok Damjan Grmuša i Nikola Polić nisu imali protivnike.

Konkurent za titulu Loznica je istim rezultatom, po već toliko puta viđenom scenariju dobila  16:0  niški NAISUS, a (ne)pravdu su delila lica iz Kragujevca, na žalost danas najveći protivnik boksa u Srbiji.

U toku sutrašnjeg dana predsednik BSS ima zadatak da obezbedi regularnost na ringovima i Kragujevcu i Nišu. Radnički je pokraden kao i Metalac u Loznici. Realno gledano Radnički ima ekipu sposobnu  da pobedi Lozničane, samo pod uslovom da sudije ne "glasaju" već da sude  objektivno. Realno Metalac ima lakši zadatak, ali boks je viteški sport, i pobednika može da odluči i jedan udarac.

Valjevci imaju samo jedan zahtev pored objektivnog suđenja, a to je da oba meča, prema poslednjim informacijama počnu u isto vreme u četvrtak.

Šta će odlučiti Lozničanin Nenad Borovčanin, predsednik BSS, nekada šampion u ringu,  dobitnik Nagrade za unapređenje trajnih društvenih vrednosti grada Loznice, priznanja za najboljeg sportistu grada Loznice i Zlatne plakete opštine Sokolac, izabran za sportskog ambasadora Republike Srbije i  dobitnik  posebne nagrade za akciju borbe protiv nasilja u porodici pod sloganom "Udari mene, a ne žene".

Borovčačnin ima ogroman ugled u svetu boksa, a bio je i inicijator Bokserske lige. Sasvim dovoljno da pokaže karakter i izbori se da poslednje kolo donese vrhunski boks i titulu stvarno najboljoj ekipi, kao i najavljenu  nagradu  šampionima od 5 miliona dinara!

Metalac  i Loznica pred poslednje kolo imaju isti broj bodova, medusobni skor i poen razliku!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.