Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALISOVA MLADOST SIJA, DOK KRIZA RAZARA MILIONERE! Featured

111 vk valis sa 1majMlada ekipa vaterpolista Valisa dečaci rođeni 2004. i mladji u godini uspeha za pamćenje, na polufinalnom turniru državnog šampionata  u Šapcu ponizila je  dve šabačke ekipe, Savu( 27:1) i Šabac( 16:1). U poslednjem meču su posle vođstva od 11:8 i velike borbe pobedili svoje sportske prijatelje i velike rivale Radnički iz Kragujevca 12:11. Kragujevčani su imali i napad za pobedu, ali je tim Mijata Mijatovića potvrdio da raste, i da je  svakim danom sve moćniji, i zasluženo je osvojio prvo mesto.

Sledi borba za titulu posle trećeg mesta u Kupu Srbije i trijumfa u rumunskom gradu vaterpola Oredei. Kako rade i šta sve mogu Valisovci mogu i do šampionske krune.

Na drugoj strani klub sa tri puta većim dotacijama Grada Valjeva (9 miliona dinara) igra  plej aut Super lige Srbije, i nastavlja da tone. Večeras ih je ponizio  Zemun Bosal 17:7(5:2, 3:3, 3:2, 6:0). Svaki komentar je izlišan.

Nakaradni kvazi političari ma koliko se trudili ne mogu ipak da unište sport.

Na mala vrata parazitima, štetočinama i kriminalcima u svim sferama života, od privrede, kulture, informisanja do sporta, se deli novac kapom i šakom, krši se Zakon, vređa ljudska inteligencija.

Na sreću tu su  deca da u organizovanim klubovima pod stručnim nadzorom  istrajnim radom, delima i uspesima makar u svetu sporta pokažu  da su zlo i pošast prolazni, kao i vetar i  majska kiša što bi da pokvari mesec radosti i rađanja šampiona.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas