Logo
Print this page

ĐURĐEVDANSKE POBEDNIČKE I GUBITNIČKE IGRE NA VALJEVSKI NAČIN Featured

 

b a r  19 svi vg

Za pređurđevdansko dobro raspoloženje pored mladih vaterpolista(2004) Valisa trijumfalno na predfinalnom turnuru šampionata Srbije, pobrinuli  su se na prvom mestu mladi valjevski sportisti, biciklsitknje, odbojkašice, i to  posle postprvomajske bruke rukometašica Metalca poraženih u sred Valjeva, od kandidata za ispadanje, i topredovanja i  VK Valjevo Gorenje u pleja autu Super lige u okršaju sa VK Zemun Bosal 7:17, što je nova potvrda raspada sistema kluba milionera!

                                           VILE RATKOVIĆKE JEZDILE FRUŠKOM GOROM

b a tara z 19

Na MTB Kupu Srbije na Fruškoj Gori u šumovitom odmaralištu Andrevlje, po kiši i na blatnjavoj stazi četiri medalje osvojile su mlade valjevske biciklistkinje.

Sportsko Udruženju "Vila Gala" osvojilo je zlato i dva srebro dok je članica BK Beograd Tara Čulić(U-11)pobedila u konkurenciji predpoletarki.

Poletarka Nika Ratković(U-13), je bila najbrža u svojoj klasi, a za "Vila Galu" dva srebra su donele Zoja Ratković(U-11) i Gala Ratković(U-15)

b a nika 19

b a gala 19

b a zojka 19

U kategoriji mlađih kadeta,  Sputnjik je osvojio prvo mesto u ekipnom plasmanu. Bogdan  Angelovski je bio drugi a za uspeh ekipe je zaslužan i kapiten Borislav Đurić, posle pada sedmi, ipak  dovoljno da BK Sputnjik bude prvi u ekipnom plasmanu. U kategoriji mlađih poletaraca Lazar  Angelovski je bio peti, iako  najmlađi u kategoriji.

1sputnjik

                        PIONIRKE SRBIJANKE NA ZAVRŠNOM TURNIRU ŠAMPIONATA SRBIJE

ok srb kv bataljon pionirke 4 maj 19

Odbojkašice Srbijanke, pionirke najbolje u Kolubarskom okrugu su izborile učešće na finalnom turniru za šampiona Srbije pobedom protiv rivalki iz ekipe "Četvrti Kraljevački Bataljon" od 3:0(25;23, 25:13, 25;12). Finalni turnir je na Ubu, ambicije su medlaja, a stvarnost kako izgleda, videćemo, jer svi bi do medalje, a na postolje mogu samo stvarno najbolji

                ANJA RADOJEVIĆ NAJBOLJA NA PLIVAČKOM NITINGU  U ZRENJANINU

ANJA RAD ZR

Na međunarodnom plivačkom mitingu "Mladost Rozenfeld" u konkurenciji 23 kluba iz Rumunije i Srbije i 355 plivača, "Valis" je predstavljalo 10 takmičara.

Najuspešnija je bila Anja Radojević u svojoj kategoriji u disciplinama 50m slobodno, 100m slobodno, 100m leđno i 200m mešovito, Anja je proglašena i za najbolju takmičarku u svojoj kategoriji.

Simon Stefanović je u disciplini 50m slobodno bio  treći, na 100m slobodno drugi, a na 100m leđno je stigao do medalje.

Treći je bio i Vuk Tešanović na 100m slobodno u svojoj kategoriji.

I na ovom takmičenju su popravili svoje lične rekorde i pokazali napredak najmlađi plivači: Petar Stojanović, Jana Mitrović, Sofija Prostran, Andrijana Marić, Ilija Kovačević, Đorđe Živković i Ognjen Novaković.

"TROJKA" PARAZITA U LJUBIĆU, PRED "KOLOSE" FUDBALSKE DRINA I PROVO !

Na trećeligaškom fudbalskom Zapadu očekivana pobeda FK BK 2014 u Ljubiću od 3:1 protiv odavno, poput  FAP-a, otpisane ekipe Poleta. U naredna dva kola u Valjevu sa Drinom i Provom, "kolosima" u Srpskoj ligi Zapad štetočinski klub reševa  pitanje opstanka,  za svih na raspolaganju  neverovatnih 16 miliona narodnih para. Ne pobedi li u oba meča, dovešće u pitanke opstanak!

BRUKA RUKOMETAŠICA METALCA 2015

Nisu se samo u preduskršnjem vikendu blamirali vaterpoliisti VK Valjevo Gorenja, poniženi u pleja autu od Zemuna 7:17. Neviđenu blamažu doživele su i rukometašice Metalca 2015. Poražene u Valjevu od Lozničanki, davljenika u Trećoj ligi 29:33. Poraz je velika opomena preambicioznom rukovodstvu, i svima da klub koji podiže nivo rada sa mladima. Želje i planovi moraju biti u skladu sa realnošću. Posebno se mora povesti briga o selekciji, i radu  prvotimki, jer novac ma koliko ga bilo, a  sada ga konačno i ima, nije za bacanje.

Valjevu je ionako preko glave Centara troška, parazita, zgubidana i štetočina sposobnih samo da troše nikada zarađeno, a nesposobni da naprave bilo kakav rezultat.

Valjevca da se vinuo u svetu fudbala   i košarke od kada vladaju štetočine nema,  pa stoga nikakvo čudo što  rezultat na terenu je  uspeh Mladosti iz Dračića, ljudi  iz sela nadomak Valjeva od leta novog zonaša u fudbalu. Bez dinara  dotacija  Grada Valjeva  uspeh Mladosti  je vredan pažnje  i poštovanja.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.