Logo
Print this page

TREĆA ŠAMPIONSKA KRUNA ANE LAZAREVIĆ PELCER ZA BK METALAC VEČERAS U NIŠU Featured

 

 

1ANA L RUMUN SAMPIONPosle dve duple krune u Grčkoj Valjevka Ana Lazarević izdanak nekadašnje poznate škole odbojkaške  valjevske Srbijanke, šampionka Evrope,  ovog maja   je već osvojila novi,  treći šampionski prsten. Titula je osvojena u Rumuniji sa ekipom Alba Blaj, a narednog vikenda će se boriti i za trofej pobednika rumunskog Kupa.

"CSM Volei iz Bukuršeta nam je bio najveći rival u šampionatu . Pobedili smo ih i u mini likg pobednika u odlučujućem meču u glavnom gradu Rumunije 3:2. Šampionat smo završili, kako smo i igrale tokom cele sezone, šampionski", kaže za naš portal Ana Lazarević, i podseća na ključne faktore uspeha svoje ekipe.

"Nosioci igre su Marina Vujović, Nadja Ninković, Maja Aleksić, Aleksandra Ćirović i i moja malenkost. Ekipu vodi Darko Zakoč, a prvi asistent mu je pomocni Stevan Ljubičić. Kompaktna i dominantnma celina u svakom pogledu "

Predstoji finalni turnir 14. i 15. maja Kupa Rumunije, a ambicije su uvek iste bez dileme je Ana.

1ANA L SAM RUM

" Kup je nokaut takmičenje, ali za šampionke samo prijatan izazov i potvrda dominacije. A i navikla sam  se u Atini sa Olimpijakosom na duple krune" kaže kroz smeh šampionka Rumunije, koju po povratku u rodno Valjevo  ćeka  još jedan vrlo važan zadatak,  ustvari najvažniji  i najradosniji   za svakog mladog čoveka, venčanje. Uslediće potom  povratak  odbojci, naravno i onom najvažnijem u sportu, novim radostima pobeda i osvajanja trofeja.

Podsećamo još jedna Valjevka osvojila je ovog maja već duplu krunu.

Ponovo u reprezentaciji Srbije Maja Savić je sa Železničarom iz Lajkovca ispisala najsvetliju stranicu istorije sporta  valjevskog kraja, osvojila je Kup Srbije i postala šampion države.

Danas prvi trofej  šampiona u istoriji valjevskog sporta u ekipnim sportovima imaju priliku po treći put konačno da osvoje bokseri valjevskog Metalca.

Potrebna im je ubedljiva pobeda u Nišu i Valjevo će biti GRAD ŠAMPIONA!
Ako su mogle Ana i Maja može i BK Metalac konačno do titule!

Posle dve vicešampionske u prošlom veku(1966, i 1985), red je za šampionsku krunu!

Treća sreća, a sreća prati hrabre!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.