Menu

zaglavlje

ZORAN BALJAK SE VOLI I POŠTUJE

ZORAN BALJAK SE VOLI I POŠTUJE

    Drugi po ...

SEOSKE SPORTSKE IGRE VALJA NEGOVATI ZA DOBROBIT BUDUĆNOSTI DECE SRBIJE

SEOSKE SPORTSKE IGRE VALJA NEGOVATI…

foto fb Posle završne ne...

PREZENTACIJA DR MIRKOVIĆA NA KONGRESU NEUROLOGA U OSLU

PREZENTACIJA DR MIRKOVIĆA NA KONGRE…

Načelnik neurologije u Op...

"DIMITRIJE PANTIĆ I ŠOJIĆI" NA VALJEVSKI NAČIN

"DIMITRIJE PANTIĆ I ŠOJIĆI…

"Pravila igre" Gradske ...

DANAS U VALJEVU MEMORIJAL "ZORAN BALJAK"

DANAS U VALJEVU MEMORIJAL "ZOR…

Zahvaljući momcima sa s...

SRBIJA SAMO PETA NA EP U BUGARSKOJ, MAĐARSKA ŠAMPION

SRBIJA SAMO PETA NA EP U BUGARSKOJ,…

Foto: waterpoloserbia.o...

OK SRBIJANKA 014 NA FINALU SIM U SPLITU, A VALJEVO JOŠ OKLEVA

OK SRBIJANKA 014 NA FINALU SIM U SP…

  foto sim srbija&n...

MLADI SRBI  BEZ MEDALJE NA EP U VATERPOLU

MLADI SRBI BEZ MEDALJE NA EP U VAT…

foto VSS Na Evropskom ša...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

BK METALAC JE RADOST - VALJEVO JE KONAČNO GRAD ŠAMPIONA! Featured

bkm sampionU Gradu Nišu, danas u znaku obeležavanja dana Pobede STIGLI SU ISTINSKI POBEDNICI, I TO VALJEVCI,   IZ GRADA ŠAMPIONA!

Grmljavinu tenkova, i ostale nebeske i zemaljske vojne sile  Srbije, smenile su  munje. Pucali su gromovi, ali u ringu. BK Metalac je preskočio poslednju prepreku i  9-im trijumfom u Bokserskoj ligi Srbije ovoga puta rezultatom 16:0 je  pobedio domaćina niški Naisus.

Viđene su samo tri odlične borbe i ubedljive pobede boksera Metalca Markovića, Milovca i kapitena Stankovića  za ipak dominatorski osvojenu  titulu. Preostalih pet mečeva valjevski  tim je dobio bez borbe.

Radnički je  u Kragujevcu  uskraćen za pobedu, meč sa Loznicom je završen 8:8 umesto pobedom trijumfom domaćina 10:6,  i Metalac sa bodom prednosti(18 od mogućih 20)  i zvanično  postao ŠAMPION BOKSERSKE LIGE SRBIJE!

Ostvareni su konačno snovi  svih valjevskih  asova ringa i ne samo njihovi.

Lista šampiona magičnog četvorougla je duga, njima i i asovima drugih valjevski sportova, na prvom mestu  najpopularnijih fudbala, košarke, rukometa... je posvećena prva titula, nagrada za sve što su dali valjevskom sportu na radost svih Valjevki i Valjevaca što im je istinski sport na srcu i u duši.

Zlatna stranica istorije valjevskog sporta ispisana je posle dva druga mesta šezdestih i devedesetih  godina prošlog veka.

Od 10.maja 2019. godine  u 19,10 Valjevo je zvanično GRAD ŠAMPIONA!

Bokserski klub METALAC  je ŠAMPION  BOKSERSKE LIGE SRBIJE !

U trećem pokušaju ekipa okupljena oko ambicizinog, nezaustavljivog i posvećenog ideji, vizionara mladog Đorđa  Milanovića,  prošla je scilu i haridbu i u sali OŠ "Mihailo Antić" je sa momcima na ringu otvorila šampionski šampanjac. Dokazali su  da su na sportskom polju nepobedivi,  moćniji i uspešniji  od svakog politikanstva, lažnih vrednosti, kvazinovinarstva što ne vidi, ili ne sme da vidi pravi uspeh, i svih zala što bi da nam život ruže.

BK Metalac  se večeras na ringu sa Dušanom Janjićem, Nemanjom Gavrilovićem, Damjanom Grmušom, Nikolom Živanovićem, Aleksandrom Markovićem, Milosavom Savićem, Sašom Milovcem i Mićom Stankovićem  pokazao  da i sa milostinjom vlasti  koja vređa ljudsku inteligenciju može mnogo više  od svih milionera i štetočina decenijama prisutnih u valjevskom svetu sporta.

 I što  bi rekao besmrtni Duško Radović: Ko ume da se raduje – DANAS ima čemu da se raduje, jer radost besplatna,  najveća, najlepša i najvažnija.

Najave da pobednički pehar šampionu budu uručene na pojedinačnom šampionatu u Prokuplju novi su pokušaj da neko kome očigledno ne prija uspeh Metalca daleko od očiju javnosti sakrije ratnički, viteški i časno osvojen trofej.

I da se ne zaboravi,  posle dve titule u svetu šaha, Grad Valjevo je zahvaljujući BK Metalac sa 9 pobeda  iz 10 mečeva u Bokserskoj ligi Srbije    postao i  GRAD ŠAMPIONA U SVETU SPORTA !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas