Logo
Print this page

BILBORD ZA MAJU SAVIĆ U LAJKOVCU, VALJEVO I DALJE SPAVA Featured

1MSLB

Novo priznanje za sportistu iz Valjeva stiglo je iz komšiluka. Maja Savić je dobila svoj bilobord u Lajkovcu.

Osvajač duple krune šampion Srbije i pobednica Kupa sa Železničarom, Valjevka Maja Savić dobila je poziv za pripreme i nastup u reprezentaciji Srbije.

Lajkovac i Želja su se poklonili  Maji, čestitali joj duplu krunu i poziv  da igra za Srbiju blibordom u centru srpske odbojke, i jasnim porukom da žele i dalje da igra za Želju.

maja iValjevo je pre nedelju daa, u petak  10.maja dobilo prvog ekipnog šampiona  u jednom u olimpijskom sportu!

U Olimpijskom sportu boksu Metalac je postao šampion Bokserske lige Srbije, prvi od svih u Valjevu u olimpijskim ekipnom sportovima, u prebogatoj sportskoj istoriji Grada, sa već ekipnim prvacima u šahu i automobilizmu.

Dužno poštovanje medijima i portalima što prepoznaše istorijski uspeh valjevskog sporta, za razliku od nekih se na žalost propisno obrukaše, kao i oni što ponos sporta   i šampionski lovor venac BK Metalac ne primetiši, a to im je dužnost i obaveza.

Ali nije još uvek kasno nikada da se prepozna i javno  čestita  šampionska kruna i istorijski uspeh BK Metalac.

Lajkovac se ponosi Majom Savić iako nije Lajkovčanka!

Valjevke i Valjevci se ponose bokserima Metalca bez obzira što nisu Valjevci.

Momci su nastupali, borili se  za Valjevo, pobeđivali su i izborili prvu ekipnu titulu u olimpijskom sportu Gradu.1bkm samp 1Poneli su se odgovorno i potvrdili svoje vrednosti, kao i svi drugi sportisti što nastupaju  za velikane, a nisu iz   Moskve, Barselone, Londona, Rima, Liverpula, Pariza,  Madrida, Beograda, Lajkovca...

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.