Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BOKSERI METALCA ŠAMPIONSKI NA STARTU U PROKUPLJU Featured

bkm nikola ž prokuplje

U Prokuplju je počelo pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu, a bokseri Metalca su krenuli silovito, kako i dolikuje ekipnom  šampionu Srbije, najavljujući žetvu medalja.

Pobednički niz su otvorili Geard Ajetović, Nikola Živanović i Aleksandar Marković, a lagan trijumf je zabeležio takođe udarna pesnica Metalca u šampionskoj sezoni Damjan Grmuša.

Za ovu priliku u višoj velter kategoriji(69kg) šampionat je otvorio Damjan Grmuša,  Več u prvoj rundi nokautirao je Lozničanina Obadovića.

Zatim je u ring ušao Nikola Živanović. Bila su dovoljna samo tri minuta  runda da zakaže u petak finale pre finala sa Grmušom. Žreb je pogledao aktere drugog polufinala Krnića i Pucara.

Aleksandar Marković prvotimac Metalca je takođe bio  ubedljiv. Ovog popodneva preslišao je "krstaša" Nikolu Jovanovića. U poluteškoj kategoriji Geard Ajetović je i drugog "krstaša" poslao kući. Efektno je u tri runde preslišao Miladina Kostića. U okršaju sa rezervistom Metalca Robertom Halasom Sandro Poletan je bio siguran i odlukom sudja 5:0 je pobedio.

U četvrtak drugog dana šampionata u Prokuplju(15 sati) prvi će u ring lakaš Nemanja Gavrilović. Potencijalni reprezentivac Nenad Momirski iz Petrovgrada biće im rival.

Srednjaša i bombardera Milosava Savića u 8. borbi dana čeka Kragujevčanin Filip Adamović, dok će Marković u istoj kategoriji odmeriti snage sa Lazarevčaninom Nikolom Đukom. Sledi novi nastup  Gearda Ajetovića,  ponovo kao i danas protiv beogradskog boksera, ovoga puta  Stefana Šarančića. Kako stvari stoje asa Metalca u finalu čeka Sandro Poletan. Svoj prvi nastup imaće i član šampionskog tima iz Valjeva Somborac u  poluteškoj  Saša Milovac, i to protiv komšije iz Novog Sada Brajana Jovanovića, dok će u dresu Metalca debitovati teškaš Petar Mauković.

Na šampionatu u Prokuplju u tri kategorije. seniorki nastupa 13 takmičarki, a kod seniora u 9 kategorija ukupno 73 borca. Najviše takmičara kod seniora je od veltera od poluteške ukupno 39( u velteru 7 boksera, u srednjoj 12, u poluteškoj 11 i u teškoj kategorija 9 boraca.) U velteru(do 64 kg) se za titulu se bori 6 boksera, koliko ih je i u poluvelteru(do 64kg) i lakoj katgeoriji do 60 kg.

Na finalu u subotu 26. maja BK Metalac šampionu Bokserske lige Srbije biće uručen pobednički pehar za prvu ekipnu titulu Valjevu u ekipnim olimpijskim sportovima.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas