Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ŠAMPIONSKI PEHAR BK METALAC, A UZDANICAMA KLUBA SE SMEŠI 5 ZLATNIH KOLAJNI U PROKUPLJU Featured

1BKM MISA PFOTO Misa bree

U subotu u finalu pojedinačnog šampionata Srbije u boksu za zlato će se boriti 5 boksera iz  redova valjevskog Metalca najbolje ekipe u Bokserskoj ligi Srbije. BK Metalac će biti uručen šampionski pehar.

Bronzana odličja su od danas u vlasništvu Nikole Živanovića, Alekse Markovića, Geerda Ajetovića i  Petra Maukovića. Sudije su Ajetovići i Markoviću preglasavanjem uskratile ono što su na ringu zaslužili, finale.

U polufinalu u Prokuplju Metalac je danas je imao predstavnike u 7 katergorija, u pojedinim i po dva boksera. Samo u superteškoj  u muva kategoriji nije bilo boksera Metalca.

U svim  bitkama pobednicima pripada slava, a poraženi odlaze u zaborav. U sportu je malo drugačije,  jer poraženi po pravilu ima šansu vrlo brzo za popravni.

Tako je bilo danas u polufinalu, obeleženom greškama, a koga drugog do sudija.

Oečkivano bantamaš Janjić je u finalu kao I Nemanja Gavrilović, jer Veljović i zvezdaš Rastko Milosavljević su ipak bokseri druge lige.

Damjan Grmuša je pobedio Nikolu Živanovića, a srednjaš Leka Marković je sjajno parirao kragujevačkoj haubici Dejanu Dašiću,  bio bolji, ali na kraju po mišljenju sudija u finale je otišao  u borbi poraženi rival boksera Metalca.

Milosav Savić je opravdao epitet favorita protiv Lozničanina Danijela Filipovića, a Geard Ajetović je u finalu pre finala izgubio preglasavanjem od  Sanda Poletana, pa je  podelio sudbinu Leke Markovovića, i vraća se kući  samo sa bronzom oko vrata.

Saša Milovac u istoj poluteškoj kategoriji bez većih poblema preskočio Nikolu Kamaljevića kao i teškaš Tadija Nikolovski boksera Metalca bronzanog Petra Maukovića.

Sutra u 19 sati u hali sportova u Prokuplju je finale. Ovom prilikom biće uručen i pehar šampionu Bokserske lige Srbije BK Metalac iz Valjeva.

Najviše uzbuđenja trebalo bi da donese mečevi Savić- Dašić(srednja), Milovac- Poletan(poluteška) i Jovanović – Nikolovski u teškoj kategoriji. Janjić i Babić u bantamu i superteškoj kategoriji treba samo da ispune formalnost na putu do titule. Grmuša je apsolutni favorit u velteru protiv Pucara iz beogradskog Radničkog, kao I Konovalov koga u poluvelteru čeka Nenad Jovanović iz Loznice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas