Menu

zaglavlje

EVROLIGAŠKI TRENER I DECA NA ČAROBNOM ĆILIMU POBEDE UDAHNUŠE ŽIVOT VALJEVSKOJ KOŠARCI

EVROLIGAŠKI TRENER I DECA NA ČAROBN…

 Nekome su potrebne ...

VALISOV VRTIĆ DERE  BRE!

VALISOV VRTIĆ DERE BRE!

  Premijerni nast...

SRAMAN PORAZ MUTANTA OD TAKOVA, ŠTA SLEDI?

SRAMAN PORAZ MUTANTA OD TAKOVA, ŠTA…

Kad izgubiš od boljeg, ...

BOKSERI METALCA PO NOVU TITULU KREĆU IZ SOMBORA

BOKSERI METALCA PO NOVU TITULU KREĆ…

Valjevski Metalac šampion...

PODRŠKA MLADOSTI I VALJEVCIMA ZA POBEDNIČKU ENERGIJU VEČERAS  ĐOKIĆEVOM METALCU

PODRŠKA MLADOSTI I VALJEVCIMA ZA PO…

KK Metalac na terenu s...

NA PREMIJERI BLS LOZNIČANIMA MINIMALAC A U VALJEVU DANAS "BOMBA"

NA PREMIJERI BLS LOZNIČANIMA MINIMA…

  Druga sezona Boks...

"SKAČI IGRAJ NAPADAJ"

"SKAČI IGRAJ NAPADAJ"

Fudbalski rat državne l...

CRNO BELI TEO NA DEBIJU ZAPALIO  I OČARAO BOLONJU

CRNO BELI TEO NA DEBIJU ZAPALIO I …

Virtus i Bolonja slavi ...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

JUNIOR NOVO NASELJE PONOVO U PETOJ LIGI SRBIJE Featured

1junior nn

Za razliku od elite do zone gde se po  tvrdnji "obaveštenih" nije igrao fudbal jer je SKORO sve unapred režirano u Okružnoj ligi Kolubara je  kao i u rangu niže KMFLZ skoro sve bilo čisto pa će  Mladost iz Dračića  zameniti povratnik iz Međuopštinske lige Zapad Junior Novo Valjevo, takođe ubedljiv tamo gde treba to i da bude, na fudbalskom  terenu.

Od elite do zone bolje  obavešteni kažu nikada nije bilo veće  ni besmislenije buvljačke trgovine bodovima i nameštanja. Apsurd je da iz lige  ispada samo jedan klub, OFK Osečina, još jesenas u rangu niže.

Stari fudbalski vukovi i znalci prekaljeni tokom bogatih  karijera Mirko Stevanović i Bojan Vojisavljević stručno su formirali i vodili tim do ispunjenja cilja, osvajanja prvog mesta i povratak u Okrug.

Bojan je branio komandovao na terenu, ali i prihvatio se nezahvalne uloge predsednika.

Za razliku od Bojana koji je klub u viši rang odveo bez pare i dinara Grada, FS Valjeva je platio troškove suđenja utakmica, Ana Gajić takođe u istim ulogama, golmanka i odlukom Skupština ŽRK Metalac predsednik kluba ne svojom krivicom nije uspela.

ŽRK Metalac nije opravdao silan novac dodeljen od Grada, agitacijom člana uprave Milana Gajića. Ostaje gorak ukus da je kraj sezone obeležen serijom poraza. Oduvek je najjlakše bilo  je bilo pričati obećavati kule i gradove. Od  praznih priča ne živi, već samo od rezultata i pobeda preduslovom za plasman u viši rang. 

Valja reći da je šampion Beograd  u pravom smislu reči sa  maloletnicama prvi prošao kroz cilj,  dokazavši da se i bez novca može daleko dobaciti. Recept za uspeh je oproban. Selekcija ekipe,  predan i stručan rad, i naravno posvećenost bez granica.

Baš ovaj recept primenili su u fudbalu Mirko Stevanović i Bojan Vojisavljević.

"Presudio je naš bolji igrački kadar i naše iskustvo. .Nenad Tanasijević, Andrej Zarić, Aleksandar Andrić, Bojan Vojisavljević i Bojan Milovanović su tvorci uspeha. Komanice su bile najveći rival. Izgubili smo samo od Jadra, koga su Komanice "ugasile" sa 8:0. Ali i njih su sačekale "mine". Pobedili smo ih u Valjevu, i izborili remi u utakmici sezone u Vrujcima(1:1). Papadić im je otkinuo dva, bodaremizirali u Vrujcima(1:1),  a na kraju na  bod razlike mi smo slavili i G. Crniljevu, a Komanice su izgubile  od Rajca(1:2)  i evo nas u ponovo u Okružnoj ligi Kolubara" kaže Mirko Stevanović, dobro znamo fudbalsko ime u Valjevu i šire.junior novo nBojan Vojisavljević već gleda u budućnost

" Škola fudbala  je u pripremi. Očekujem da  uskoro dobijamo teren svoj, balon kod škole u Novom Naselju. Pojačaćemo se na svim nivoima.  Oćekuje se ulazak 4-5 privatnika, a dovešćemo 7-8 iskusnih valjevskih fudbalera i napadamo zonu" kategoričan je rođeni pobednik, proteran iz redova "mutanta" kluba jer je veliki protivnik politke nadpredsednika umišljenog da će biti tu gde je,  večno.

Na sreću takav se još nije rodio.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas