Logo
Print this page

VALJEVKA ANA LAZAREVIĆ STIGLA U PIREJ PO TREĆU DUPLU KRUNU Featured

ANA U ATINI

U Pirej se posle dve godine ponovo vratila Valjevka Ana Lazarević(27). Sjajni primač, uskoro ponovo u plavom dresu Srbije,  narednih godinu dana nosiće ponovo dres grčkog odbojkaškog giganta i dominatora Olimpijakosa.

Sa klubom iz Pireja Ana je posle titule Evropskog šampiona sa reprezentacijom Srbije 2011. godine, postigla najveći klupski uspeh, dve duple krune(2016 i 2017.godine).

ana sama

Ana je u Atinu stigla iz Rumunije, gde je po dobrom običaju osvojila duplu krunu proteklog maja, ovoga puta u dresu Albe iz Blaža.

"Imala sam osećaj da ću se vratiti u Pirej. Usledio je (ne)očekivani poziv, pre nekoliko dana. Posle obostrano lepog iskustvo lako smo se dogovorili. Jako sam srećna i jedva čekam da odem u Atinu, i krenem sa ekipom iz Pireja u pohode na nove titule" rekla je  za "Moj svet sporta" valjevska odbojkaška heroina, ovih vrelih junskih dana u Srbiji, gde posle slavlja i ženidbe brata Aleksandra nastavlja da uživa, u društvu izabranika srca i duše svoje, vaterpolo golmanom Stefanom Živojinovićem, velemajstorom svog posla, i još po nečeg, očigledno.

ana i s 1

ana svadba

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.