Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DESET MEDALJA ZA DVE MAŠE, BRONZA VATERPOLISTIMA VALISA I DVE KOLAJNE RVAČIMA MLADOSTI Featured

1valis 007 3

Tačku na sezonu mnogo bitnu za budućnost vaterpolo sporta u Valjevu, posle prelaska Igora Milanovića iz VK Valjevo inače "zakletog partizanovca" u redove državne ljubimice, proteklog vikenda stavila je novim uspehom jedna od najmlađih generacija (2007. godiše i mlađi) VK Valis. Mladi vaterpolisti Valisa osvojili su  treće mesta  na finalnom turniru Centralne Srbije, odmah iza vršnjaka iz redova  šampiona države Šapca i Radničkog iz Kragujevca. Valjevka Maša Cvetković sa novih 7 odličja  obeležila otvoreno prvenstvo Beograda, a članica PK Valis Maša Radojević je na  "Vidovdan Kupu" u Kruševcu osvojila 3 medalje. Dva odličja iz Slovačke doneli su i rvači Mladosti.

Mladi vaterpolisti Valisa, generacija 2007. i mlađi, završila je sezonu u sportu obeleženom uspesima većine selekcija, i neuspesima Centra troška broj 3 Grada Valjeva  VK Valjevo, trenutno u situaciji, nalik na beznadežnu. Bez položenih računa posle debakla u Super ligi Srbije i plasmana na 9. mesto u konkurenciji 10 klubova, pitanje je šta leto donosi VK Valjevo.

 Valisovi klinci su u SRC Petnica  pobedili niški Nais 12:7, a u mečevima za plasman na finalni turnir šampionata države Radnički iz Kragujevca je pobedio 9:8, dok je takođe u neizvesnom susretu sa Šapcem odluka takođe pala u poslednjem minutu i "čivijaši" su minimalno vođstvo 5:4 pretvorili u pobedu za prvo mesto od 7:4. U generaciji dečaka rođenih 2007. godine ima par vaterpolo vunderkinda, a  ostali kad nadrastu nivo  vaterpolo predloškalaca pobeđivaće se i Šapčani, Kragujevčani, Partizanovci, "lale" i ostali klubovi u kojima je rad na višetruko višem nivou. Sa stažom od pola godine, ili koji mesec više potrebni je mnogo rada i napora da se dostigne nivo starijih kolega, na primer iz 2004. godišta, danas standardnih kadetskih repezentaivaca. U svako  slučaju nije sramota izgubiti od Radničkog i Šapca, ali sa još nekim novim Jovanovićem "Diksijem", Stoilkovićem... i mnogo odricanja i krvavog rada, ozbiljnostim pre svega, pašće i "nepobedivi".

Valjevka Maša Cvetković članica LA Kolubara iz Lazarevca sa 4 zlata 2 srebra 1 bronzom, u trkama na 100,  200, 400 m ledjno i kraul, u 2006. i 2007, godištu i apsolutnoj kategoriji obeležila otvoreno prvenstvo Beograda.1 masa c 7bgd

 

Plivačica Valisa  Maša Radojević je na  "Vidovdan Kupu" u Kruševcu osvojila 3 medalje, srebro na 100m slobodno i  50m delfin i bronzu na  50m slobodno.

Na međunarodnom turniru u rvanju slobodnim stilom u češkom Brnu, rvač valjevske Mladosti  Vuk Lekić je bio drugi u kategoriji do 92 kilograma, pošto je nakon tri pobede zaustavljen u finalu, a David Petrović sa dve pobede i dva poraza bio treći u kategoriji do 57 kilograma. Medalja je izmakla Bojanu Mariću u kategoriji do 97 kilograma, koji se sa dve pobede i dva poraza bio četvrti.rvanje brno

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas